модерни слајдови за дневни боравак

Готово сви савремени намјештај намјештајаза дневну собу спадају такозвани слајдови. Њихова сврха је веома различита. Такође, њихови спољни учинци могу бити веома различити. Стога, како бисмо имали бар једну општу идеју о врстама слајдова, направићемо кратак преглед овог елемента намјештаја.

Слајдови намјештаја

Класична верзија слајдова за дневни боравакпредставља мали кабинет (обично од дрвета често завршила урезана декоративних предмета), бочни зидови и врата који су застакљена. Стакло је такођер направљено од полица. Типично, такви ормари, клизи постављени у дневној соби, уређена у детаљније разрађену стила (на пример, барок), а користе се чешће да прими скупе јела, кристал и колекционарство (као што су порцеланске фигурице). Нека врста варијације класичног ролера за дневну собу може се сматрати ормарићем. Посебна карактеристика је присуство затвореног, ширег доњег дела у облику ноћног стола или комода. Ако горњем делу, се још увек користи за лагана јела, у дну ормара, слајдови могу се чувати табеле постељину, тешке јела као туреенс или здела, јело (ако постоји фиоке), чак и мале понуде хране.

модерни слајдови за дневни боравак1

модерни слајдови за дневни боравак2

модерни слајдови за дневни боравак3

У модерним слушалицама слајд је њиховкомпонента. Избор овог комада намештаја треба да буде заснован на величини простора у којој ће бити инсталиран. За мале дневне собе, идеална опција је мали правац брда, смјештен уз један зид. Такође, за малу дневну собу и углу. У том случају, зона слепог угла биће успешно коришћена.

модерни слајдови за дневни боравак4

модерни слајдови за дневни боравак5

модерни слајдови за дневни боравак6

Као савршено прихватљива опција за малудневни боравак, можете узети у обзир мини слајд, што је нека врста састава неколико, врло малих полица или гардеробних ормара. И, наравно, за визуелно ширење простора у малу дневну собу, можете купити бели (као опционо - лак) намештај са клизачем. На крају крајева, сви знају да светлосне нијансе визуелно ширију простор, а лак намештај изгледа мање тешко од мрака.

модерни слајдови за дневни боравак7

модерни слајдови за дневни боравак8

модерни слајдови за дневни боравак9

Горки у дневној соби Арт Ноувеау

Горки последња генерација, као компонентаГарнитури или као самостална јединица, донекле разликују од својих класичних претходника. На пример, најпопуларнији данашњих слајдова за живот у стилу "модерне" су се са правим предњим панелима без декоративним наборима, али са великим употребу стакла и елемената хромирани метал. У свом садашњем конфигурацији, зидне слајдова у дневном боравку могу бити свих облика - страигхт, У-облика, англед. Често ове зидне-слајдови су само скуп полице (често стакла, која даје просторији услов за ваздух и обиље ваздуха), који се може поставити на најсликовитијег начин.

модерни слајдови за дневни боравак10

модерни слајдови за дневни боравак11

модерни слајдови за дневни боравак12

Такође за опремање дневне собе, због својепрактичност и функционалност, модуларни слајдови нису ништа мање популарни. Комплетан сет модула укључује шанк, ормарић, ормарић за јело, комода за фрижидер, гардеробу, неколико полица, могуће угловне елементе, посебан слајд за аудио или видео опрему. Љепота модуларних структура је у томе што се скуп елемената може одабрати у зависности од сопствених потреба, величине простора и доступности, на крају, одређене количине новца.

модерни слајдови за дневни боравак13

модерни слајдови за дневни боравак14

модерни слајдови за дневни боравак15