Слајдови

Слајдови за дневне собе

Најпопуларнији и заједнички намјештај задневне собе - слајдови. Правилно изабрани слајд неће не само да хармонично допуњује унутрашњост ваше собе, већ ће вам задовољити и практичну функционалност. Стандардни слајд обично се састоји од централног ормана за телевизор, а око њега су постављени разни ормари и полице. Велики избор стилова и дизајна у којима се креира намештај за дневне собе, укључујући клизач, омогућава купцу да изабере најбољу опцију за њега.

Мини слајдови - компактни намештај

Ако димензије вашег стана не дозвољавајуставите у дневну собу стандардни слајд величине, онда можете наручити "мали" намјештај - мини слајд. Изводи се на појединачним скицама и величина купца намештаја представља залог хармоничан и пријатан ентеријер. Произвођачи намештаја нуде широк избор материјала из којих се прави намјештај, као и широк спектар стилова:

  • модерни;
  • класицизам;
  • барокни;
  • хи-тецх;
  • минимализам и тако даље.

Другим речима: данас се производња намештаја претворила у узбудљив креативан процес.

Мини клизни кабинет 1

Мини клизни кабинет 2

Намештај Слиде Мини 3

Клизне брда за вашу дневну собу

Савремени намештај за дневни боравак, као што сузидни слајд, значајно се разликује од оних који су били модерни и популарни још пре 10-15 година. Зидови ролера који су се појавили у совјетским временима били су веома оптерећени, значајно одузимајући стамбени простор, али данас, чак и веома простран слајд визуелно не изгледа масивно као његов претходник. Дизајнери креирају мултифункционалне системе који омогућавају врло компактно и практично постављање свих потребних ствари у њих и истовремено не нарушавају интегритет целокупног стила састава собе.

Намештај Слидинг Лоунге 1

Намештај Слидинг Лоунге 2

Намештај Слидинг Лоунге 3

Горка - стари намештај

Недавно је најпопуларнијапроизводња намештаја се сматра античким (античким) стилом, који, као што показује пракса, не губи релевантност, већ је, напротив, са годинама постаје кориснији. Древни намештај или намештај створен у старом стилу је увек ексклузивност и јединственост. Стога, ако желите да нагласите своју индивидуалност и изврсни укус, морате купити обновљени старински намештај, укључујући слајд или наручити нови намештај, али са елементима који имитирају прошлост.

Стил слатке стилу намештаја 1

Стил слатке стилу намештаја 2

Стил слатке стилу намештаја 3

Дизајн намештаја у слајдовима

У савременој производњи и дизајну намештаја,укључујући слајдове, не постоје специфични и строги критерији. У сваком одређеном редоследу, дизајнер намештаја води само укус и преференције купца, одабирајући стил и материјале за израду слајдова. Дакле, сваки специфичан стил подразумијева кориштење специфичних материјала: пластика, дрво, профил алуминијума, стакло, иверица, МДФ. И недавно, фасаде намештаја, имитирајући тродимензионални простор, постале су веома популарне.

Горки - најпопуларнији модуларни намештај

Недавно,модуларни намештај у облику слајдова. Они су због чињенице да је имплементација модуларног система је знатно јефтинији од сличних модела, али од стране других технологија. Поред тога, једна од главних предности модуларног намештаја је могућност да се створи индивидуална решења. И ако је стандард намештаја свих компоненти темељно обезбеђен и нису намењени изворно пермутацију делова од места до места, модуларни модел да имају могућност да створи низ опција за комбинација.

Модуларни намештај 1

Модуларна зграда 2

Модуларни намештај 3

Клизите за дечију собу

За дечију собу, основни услов је тобио је лаган, сигуран, простран и пријатан за дете. А у овом случају, дечији намјештај мора бити практичан. У ту сврху су развијени модели дјечјих слајдова. Створене у најоригиналнијим и неочекиваним дизајном, они заузимају минимални простор у расаднику и истовремено максимално искоришћавају простор собе.

Дјечији слајд 1

Дјечји слајд 2

Дечији клизач 3