Како очистити суеде ципеле

Суеде - материјал је веома леп и осетљив,захтевајуци посебну бригу. Ципеле суеде воле многе жене модне, али не сви знају како продужити живот својих љубимаца најмање две или три годишња доба. На крају крајева, прашина и прљавштина могу направити од елегантних ципела нешто страшно, неспособно за даљу употребу.

Како очистити обућу ципеле?

Чишћење семиша за многе често изгледа као коцкица. Али ово је погрешно схватање, само треба знати како то учинити. Дакле, предлажемо да научите како очистити беж или друге светлеће ципеле.

Значи, да би се осјетило лакимципеле по реду, прво морате направити раствор од 1 дела амонијака 10% и 4 дијелова воде. У резултујућем решењу, потребно је навлажити салваву или памучну подлогу и обришите површину семиша. Погодна и четка са гомилом средње тврдоће.

Како очистити суеде ципеле 1

После тога, шетајте око семиша с салвуком натопљеном у млеку. Правило млека проширује се на пречишћавање светлећег семиша. </ П>

Шта још можете очистити обуће од семена осимрешење? Постоји још једноставнији начин. Да би то учинили, постоји посебан ерасер који брише проблематична подручја. Уосталом, ако немате ниједне при руци, можете користити једноставни клерик. Овај метод се односи на хемијско чишћење.

Ако желите да ажурирате истрошену замрзивачуципеле, држите је преко пара и све то с истим четком. Тако се можете ослободити карактеристичних потеза, који се често појављују на овом каприцијалном материјалу.

Прах за прање може такође доћи до васпомоћ. Разблажите га у води, навлажите салвету и обришите ципеле. Након тога обришите површину чистом влажном, а затим са сувом крпом. Обуци ципеле са новинама и остави да се осуши природно.