Како прање јакне на синтепону

Тренутно, синтепон се сматра трајними поуздан пуњач вањске одјеће. Он је инфериоран са термичким квалитетима само природним пухом, али је много лакше брига за синтепоне. Затим ћемо причати о томе како исправно оперемо синтонску јакну.

Пре него што оперите синтонску јакну,неопходно је открити од ког материјала је направљен, јер је синтетичка влакна другачија. Јефтинија опција је лепљени синтепон, његове честице су спојене лепком. Таква одећа изгледа раскошно и елегантно, али не можете је избрисати, јер може изгубити изглед. Али јакна, испуњена синтетиком иглом или термосетоном, не плаши ни ручног прања ни аутоматике.

Ручно боље прање са домаћим сапуном,течним агенсима или праховима који не садрже избјељивач. Сада ћемо одговорити на питање, на којој температури је дозвољено да перете јакну од синтепона. Произвођачи спољне одеће препоручују да се придржавају режима ниске температуре, који не би требало да прелази 30 степени. Немојте намотавати синтепоновие ствари, боље их је превучити уобичајеним сапуном, детерџентом за прање судова или уклањањем мрља.

На који начин се јакна пере?

У машини за прање веша синтепон добро очуван,ако користите посебне програме осјетљиве или ручне прања. Ни у ком случају не би требало укључити режиме "Спин" и "Сух". Као и код прања руку, потребно је изабрати прах за аутоматску машину без избељивања.

За најбољи ефекат темељно исперите и користите велику количину воде. У овом случају, производ не оставља трагове и мрље од праха.

Суву јакну може бити, виси на држачу или се шири на равној површини. Синтетон брзо се суши. Ако је неопходно да се тканина глади, то се може урадити гвожђе помоћу облоге газе.