Како опрати у парку?

Одлична одећа за хладну зиму - дугаЗимска јакна-парк са гријачем од пива или синтетике. Парк има одличне хидроизолациону својства, није под ветром, и пунила чини топла и незаменљива чак у 50 степени мраза. Паркови направљени од различитих материјала: најлона, памука, тексаса и чак свиле. Као и свака остале одеће, парк с времена на време треба да се очисти. Процес прања је исти за све врсте паркова.

Како да оперете паркетну јакну?

Размислите о томе да ли је могуће извадити парк из памука и синтетике и како то правилно урадити.

Пре свега, потребно је прочитати нотацију заПрање паркова, које се обично наноси на етикету јакне. Неки од његових типова се уопће не могу опрати. У овом случају, јакну треба дати хемијским чистачима. Или очистите парк на сув начин.

  1. Пре прања јакне потребно је све причврститидугмад, затвараче и дугмад на њему, а затим окрените производ изнутра. Дакле, сам парк ће бити заштићен од деформације и разних металних додатака на њему - од огреботина на машини за бубањ.
  2. Најбоље је да оперете парк у прањуаутоматска машина са предњим оптерећењем, пошто све друге машине имају грубији утицај на доњу јакну. Добра опција је да оперете парк са тениским лоптицама, који се, врти заједно са јакном у бубњу машине, разбије пухање унутар јакне и спречи га да падне у грудњак.
  3. Проширити парк у хладној водиса нежним режимом без аутоматског предења. Сукнући рукаву ручно, гледајте, чиста вода тече од ње или је прљава. У другом случају, парк опет у аутомобилу.
  4. Следећа фаза ће прање паркова у воду од 30 степени, али већ са 2/3 чаша специјалног течног детерџента за испирање производа.
  5. Сада је време да се осуше паркови. Изравнати јакну на равној хоризонталној површини: на поду, на пример,

    Да ли је могуће опрати парк

    или на столу. Попити на парку са добро упијајућим пешкиром.
  6. Да би се осушио парк доле,неопходно је користити сушач ниске температуре. Сваких десет минута потребно је извадити вашу јакну и темељито га протресати, разбијајући се у њему. Парк може да се осуши и близу извора топлоте: батерије за централно грејање, грејач итд. Али у овом случају, с времена на време, обавезно рукујте јакну како бисте се равномерно осушили.

Парк ће вам служити више од једне сезоне, ако га пажљиво третирате и исправно исперите производ.