Како да перете вештачко крзно

Данас можете сретати све више и више производавештачко крзно уместо природне. Ово је разумљиво, јер вештачко крзно је јефтиније, а по тежини је лакше. Да бисте, на пример, шили крзно, не морате убити животиње. Савремена технологија вам омогућава да креирате крзно, по изгледу веома сличном природном.

Сви схватамо да сваки производ када се носипостепено постаје прљав. Најбоље је дати сувим чистачима. Међутим, ова услуга је прилично скупа, а ако желите да сачувате, покушајте да сазнате да ли је могуће брисати вештачко крзно и како то учинити.

Како да оперете крзно од јакне?

Практично на било којем производу крзна треба битиОзнака са условима прања производа назначеног на њему. Постоје ствари које се не могу опрати. Нарочито се односи на производе са дугим вештачким крзном: када пере, пада и неће изгледати врло естетски. Међутим, најчешће производи од вештачког крзна могу се опрати у хладној води, не преко + 40 ° Ц. Прање треба радити ручно или у машини у нежном начину и са посебним детерџентима. Не стискајте и не осушите такав производ у аутомобилу.

Ако одлучите да оперете јакну вештачкогкрзно ручно, онда морате навлажити четку за одјећу у раствору за чишћење и пажљиво очистити производ уз њега у смјеру напи. После тога, потребно је добро испирати под топлом водом. Одвијање ствари од фаук крзна је забрањено. Само треба нежно стиснути воду, пожељно са фротирним пешкиром. Суву јакну на собној температури, виси на хангар. Никада не осушите вештачко крзно на батеријама или другим грејачима. После завршног сушења крзна, може се лагано чешљати да дају сјај и волумен.

Крзно на капуљачи, по правилу, чврсто се шијепроизвод, тако да треба да оперете целу јакну. Ако желите чистити само крзно, онда га можете очистити пеном из раствора сапуна за прање или праха. Након влажења тампона у таквом раствору, пажљиво обришите контаминирано крзно. После тога, уклоните остатке пене влажним сунђером. Суву јакну на исти начин као након прања.