Како прање мембране одеће

Модерна висококвалитетна вањска одјећаМембранска тканина постала је незаобилазна ствар не само за спортисте и туристе, већ и за обичне кориснике. Дете у таквој јакни може случајно пасти на шетњу у бази и након тога се не мокри кроз. Овај материјал није удушен и прилично водоотпоран. Али поред тога, он има могућност уклањања вишка влаге, коју емитује људско тијело у облику зноја споља. Многи људи се питају како да оперу мембранску јумпсу, јер је ово тијело посебно, што значи да морате да примените другачији приступ њему, како не би га оштетили. Хајде да покушамо да дам неке савете који ће домаћинима помоћи да се изборе са овим деликатним материјалом.

Прање производа са климатским мембранама

Неопходно је поштовати неколико основних правила, као што је прање мембранске јакне или друге одеће из овог изврсног материјала:

  1. Уобичајени прашки за прање или блешице затежу поре и могу уништити структуру мембране.
  2. Покушајте да не загадите горњи слој, али уколико се то догоди, користите течност или обичан сапун за веш без хлора.
  3. Такође постоје скупа специјална средства за прање мембране - НикВакТецх Васх, Денкмит Феин Лотион, Домал спорт.
  4. На етикети такве супстанце морају бити иконе, омогућавајући га да се користи за мембранска ткива.
  5. Немојте користити машински окрет. Боље је извршити ову операцију ручно и без извртања. Једноставно можете дати производу вријеме да се осуши на конопцу.
  6. Немојте гвожити мембранско ткиво после прања - врло висока температура оштећује његову структуру.
  7. Водонепропусна својства материјала доприносе обнављању специјалног спреја чија композиција флуорида ствара филм на површини ткива. Али мора се наносити само на чисти материјал.
  8. Додатно испирање помаже у уклањању специфичног мириса детерџента.

Ако планирате мало времена за своју одећуне користите, боље је заштитити од прашине, прекривене пластичном омотом. Надамо се да ће ти једноставни савети како прање мембранског ткива помоћи, а јакне или комбинезон ће служити дуго времена.