како да оперете кожну јакну

Чаша за кожу коже је строго забрањена! После прања, кожна јакна може постати обојена, боја се може одлепити, а кожа може изгубити заштитни слој. У овом случају, није чињеница да се мрље пере. Уопште, прање кожне јакне је прави начин да пошаљете нешто у смеће.

Да ли је могуће ручно да перете кожну јакну, нежно чишћење мрља у води?

Ни ручно, ни у машини за писаће машине нити са деликатнимпрање то не ради. Кожа никада није обрисана и под никаквим околностима. Нема начина исправног прања кожне јакне. Јакна се може чистити само. Није неопходно у хемијском чишћењу, многа мрља се могу уклонити и код куће, али не можете прање кожних производа!

Ево неколико тајни за чишћење кожне јакне:

 1. Може се користити вода и сапун, али је немогуће уронити јакну у њих.
 2. У воденом раствору сапуна и амонијака, сунђер је уроњен и нежно рукује површином јакне да сија.
 3. Водени раствор са глицерином врати ће сјај јакне и добро одржаван изглед.
 4. Након третмана са раствором сапуна са амонијаком или глицерином, јакна је обрисана салваку натопљеним рицинским уљем.
 5. Још један приступачан и брз начин за ажурирање јакне је да обришете површину сунђером натопљеном у раствору шампона.
 6. Благо пребијене беланчевине могу обновити сјај чак и врло старо кожне ствари.

Како очистити лагану кожну јакну?

Да бисте очистили јакну од светле боје, потребно је мешати бензин и бели магнезијум. Добијена смеша се наноси на јакну и уклања пажљивим покретима четком за одјећу.

Како се ослободити ожиљака на кожи?

У процесу ношења коже се брише, нарочито улактова, на раменима испод трака врећа, на манжетне и на оковратницима, а такође иу околини причвршћивача. Повратак јакне првобитног изгледа ће помоћи нормални прозирни крем за ципеле. Примјењује се на абразије. Али на лисицама и крагном за употребу креме није тако згодно, јер може оставити трагове на одјећи или на рукама или руци. Много је погодније користити за уклањање затезања на манжетним везама са поморанџом. Потребне површине коже једноставно су обрисане спољном страном свеже поморанџе.

Како уклонити мрље од кожних јакнића?

Постоји неколико начина за ово:

 1. Скроб, креда, прах талцума. Да пере мрље на кожној јакни,довољно је користити смешу праха од скроба, креде и талк-а (или бебе у праху). Прашак се наноси на мрље пола сата, а затим пажљиво очистите четком. Користити соли у уклањању мрља не препоручује се, јер се осјетљива кожа лако може оштетити кристалима соли и оставити огреботине на јакни.
 2. Средства за прање посуђа. Ако је мрље старо, детерџент за прање судова ће се носити са њим. Наноси се на кожу с сунђером и

  мрље на кожној јакни

  обришите, а затим остатке лека уклоните влажном крпом.
 3. Кромпир шкроб. Кашица из кромпира скроба - одличносредства за уклањање мрља од коже. Примењује се на контаминирану површину, лагано проријева и остави 15-20 минута. Затим се груба уклони, а кожа је обрисана бензином.
 4. Чишћење салвета за мониторе. Свеже мрље се могу уклонити салвете за чишћење ЛЦД монитора који садрже импрегнацију која омогућава очишћавање површина од масти.
 5. Посебна средства. Продавнице нуде специјалне алате зауклањање масних мрља са коже. Прскалице углавном носе свеже тачке, а салвете, у зависности од композиције, могу се користити и за свеже и релативно старе мрље. Међутим, оба типа средстава за уклањање мрља не могу се носити са старим старим прљавштинама - боље је повући чистачу чистачу.