како обојити кожну јакну

Слажем се, свако од нас има стварими стварно волимо, упркос чињеници да смо их користили већ неколико година. Неко има лепу свилену блузу, неко има комфорно одело од панталона, а неко има омиљену кожну јакну. А ако се пријатна одећа нагло сломи, врло је жалосно и увредљиво. Хајде да разговарамо данас, како можете обојити кожну јакну и дати јој други живот.

Где је боље да обојите кожну јакну - код куће или у чистачу?

Суочен са задатком опоравка врхаодећа, која је јакна, ивица поставља питање, где је кожна јакна боље осликана, код куће на властитим или поузданим професионалцима? Свака од ових опција има своје предности и слабости.

Наравно, користећи услуге хемијског чишћења, миослањати се на знање и вјештине својих запослених. Међутим, било је случајева када ови професионалци нису били у најбољем случају. Клијент је добио покварену ствар, па чак и уз то су тражили новац. Ноћна мора.

Ако ризикујете и још увек радите на сликањусамо јакну, можете уштедјети новац и живце. А ако нешто не успије, онда барем неће бити тако увредљиво. Одлучио сам то сам урадити. Дакле, можда ћемо се зауставити на питању како лакше да обојимо кожну јакну код куће.

Како нацртати кожну јакну код куће?

Али за ово морамо сазнати још једнуважна тачка. Како нацртати кожну јакну тако да је ефекат најбољи? Тренутно постоји пуно средстава за бојење, али су сви подијељени у течност и аеросоле.

Да нацртате кожну јакну са аеросоломзначи, очистити меканом влажном крпом из прљавштине, полако држати на вјешалицама и прскањем. Само пазите да се боја равномерно распрши.

Са течном бојом, третирају се овако. Јакна се чисти од прашине и прљавштине на исти начин као у првом случају. Боја се сипа у широку плитку посуду и наноси с сунђером на кожу, равномерно се шири по површини. И током сушења, повремено гурање или дробљење обојених површина, тако да остају мекани и суптилни.

У сваком случају и обојите јакнубоље је погледати од најупечатљивијих места, да видимо реакцију коже. Као што видите, питање је како насликати кожну јакну, решићемо је, пробати и успијећеш.