Казански акваријум на Ривијери

Казанска "Ривијера" је управо место где свинаћи ће вам одмор и забаву по свом укусу. Многи градови већ се могу похвалити великим рекреативним водним парковима за породице и бучне компаније. Водени парк на Казанској ривијери је само једно од таквих места.

Шта те чека на Акуапарку Ривиера у Казану?

По правилу, они иду тамо за утискеод слајдова и атракција. Само брда постоје већ десет, и сваки има своје љубитеље. Највише живописне емоције ће вам представити слајдови "Торнадо", "Жута Ниагара", "Скочи до безна" и, наравно, "Камиказе". Многи смејеви саветују да носе само комбиноване купаће костиме! За децу постоје одвојени слајдови водног парка Ривиера, где се могу одмарати под надзором родитеља и аниматора.

Ако желите покушати нешто ново,сигурно идите у једну од атракција. Најудаљенији за нашег човека је талас сурфинга. Вода под нагибом се напаја снажним потоком, који симулира таласе од обале. Друга новина је роњење. Такође, прилично егзотична опција за нашег човека, али веома атрактивна.

Казански аква парк Ривиера ће понудити не саможудња, али и пливати у пуно. Базен је довољан и љубитељима се плива мирно, а за навијаче мало побарахтатсиа и преварити около. Ако се повежете са другом категоријом, на услузи сте базени таласа где сваких 25 минута мини олуја почиње таласима око пола метра. Само желим да пливам, а затим изаберем базен са поетским називом "Амазон" и само пливати са токовима. Па, стварно се опустите и зауставите се у базену са воденом водом. Дакле, "пијте Јус без напуштања базена".

Ако имате среће што сте изабрали дан у лето, то је вриједноПробајте љетне слајдове на Казани Акуапарк Ривиера на отвореном. На шта да изађемо на брда могу бити директно из водног парка, а затим немати да попије сунце. Ништа мање егзотично за пливање у топлом отвореном базену у зими на отвореном.

И, наравно, какав је одмор без сауна или сауне! На услузи су римско-турске купке и финска сауна. После процедуре, можете доћи и ударити по каду хладне воде. Ако желите, можете увек да попијете јацуззи или посјетите соларијум.

Адреса и начин рада водног парка Ривиера у Казану

Сада неколико речи о адреси КазанаАкуапарк Ривиера и опције доћи до вашег одредишта. Ако добијете аутомобил, ваш циљ је да стигнете на авенију Фатикх Амиркхан и пронађете раскрсницу са улицом Сибгата Хакима. Званично, адреса водног парка Казањске ривијере је регистрована улица Фатикх Амиркхан, 1.

Ако одете са Миленијумског моста, ваш задатак је да скренете десно у улици Хакими, а затим скрените лево и идите до моста дуж улице Чистополска.

Видећете ледену палату и окренете се поновона лијевој страни, а већ постоји и комплекс паркиралишта Ривиера. Ако ћете стићи из Цхистопола, онда морате пронаћи раскрсницу са улицом Мусина и окренути се десно. Даље комплекс ће бити тешко промашити.

Ако ћете доћи аутобусом илирута такси, ваш стални циљ је ст. Сибгада Хакима или Татнефтарена (ледена палача). У овим правцима су путеви број 74 и 74а, 28 и 28а, 43 и 54, као и 97 и 75.

Начин рада водног парка Ривиера у радним данима и данимаНедеља од 10.00 до 22.00 часова. Суботом је водени парк је отворен од 9.00 до 23.00. Пријатно изненађење за посетиоце ће бити бесплатан одмор за децу до 4 године или не виши од 120 цм. Постоје предлози (од којих сви ћете видети на улазу при куповини карата) за децу 13-17 година старости, као и студенти са пензионера и људи са инвалидитетом могућности.

водопад ривиера слајдови 1

водопад ривиера слајдови 2

водени парк ривиера слајдови 3

водени парк ривиера слајдови 4

водени парк ривиера слајдови 5

водени парк ривиера слајдови 6

водени парк ривиера слајдови 7

водени парк ривиера слајдови 8

водени парк ривиера слајдови 9