истегнути строп у купатилу

Главна карактеристика ове просторијепостоји велика влажност. Ово спречава употребу многих материјала за завршну обраду. Плафон би требао бити естетски и изгледат модеран, не плаши се вруће или хладне воде на њој, и бити издржљив. Управо тај захтев испуњава таванску површину у купатилу, која се лако чисти и задовољава све наше захтјеве.

Уградња стропног стропа у купатилу

Висина простора приликом инсталације такве структуреће се смањити за само 3 или 4 центиметра. На овом растојању водимо водиче на којима ће наша платна бити поправљена. Добри стручњаци се лако могу носити са тим радом за само неколико сати. Прво, око периметра просторије су уграђене багете, а онда се већ могу причврстити на платну. Грија се посебним пиштољем како би материјал постао еластичнији. Неопходно је сачекати неко вријеме након инсталације како би се материјал омогућио да се охлади и коначно истезање.

Дизајн стропних стропова у купатилу

Идеална је за кориштење плаве у овој просторији,плава или тиркизна. Најспорније су у купатилу и повезани су са водом. Па, ако се боја платна подудара са неким елементима у нашој соби. Ово може бити боја водовода или подних облога. Осим сјајног премаза, још увијек постоји мат платно, које има разне нијансе. Може се применити на све обрасце или фотографије. Врло често се користе слике акваријума, разних риба, имитација капљица воде, орнамент или плаво небо. По вашој жељи на таваници можете чак створити ефекат елегантног венецијанског малтера. Ова фотографија је врло издржљива и није опрана топле воде.

Ако имате високе плафоне, онда постојиспособност стварања оригиналног вишеслојног дизајна. Изгледаће лепо у облику таласа, посебно ако користите одговарајућу шему боја. У великој соби, сваки сектор (туш, купатило или тоалет), по жељи, може бити истакнут у различитим бојама или на нивоу вашег плафона. Такође се врло често користе и теписи од стражње стране за купатило. Купатило се затим удвостручује. Ово је само имитација огледала, али је креирана прилично једноставно и не захтијева велике трошкове. Да бисте постигли већи ефекат, можете користити добро изабрано осветљење.

Који је стропни плафон бољи у малом купатилу?

У овом случају, најбоље је погледатисјајни стропни таван у купатилу. Визуелно повећава висину мале собе, као да га продужава навише. Овај ефекат ће блокирати мали простор који ће вам узети приликом инсталирања алуминијумске багете. Поред тога, сјај је добро комбинован са керамичким украсима.

Тканина која се протеже у купатилу

Технологија производње платна то дозвољавакористити у различитим просторијама. Он је импрегниран полиуретаном, који штеди материјал од штетних утицаја влаге или плесни. Најважнија ствар је да неће бити шавова на тканини. Према другим карактеристикама, овај материјал такође превазилази филмску облогу. Иако по његовој цени, филмски плафони ће вас коштати мало јефтиније. У класичној верзији, тканина је бела, али такав плафон такође може бити украшен штампом великог формата или спектакуларним уређајима за осветљење.

Ваше купатило је место где желитеопустите се, опустите и заборавите на све барем на неко време. Покушајте да унутрашњост овде учините најудобнијом и удобнијом и безбедном. Растегнути плафон у купатилу - ово је једна од најоптималнијих опција, која је у овом тренутку на располагању.

истезање плафона у купатилу1

истегнути плафон у купатилу2

истезање плафона у купатилу3

истезање плафона у купатилу4

истезање плафона у купатилу5

истезање плафона у купатилу6

истезање плафона у купатилу7

истезање плафона у купатилу8

истезање плафона у купатилу9