Полице за купатила

Након поправке или надоградње купатила -Морате обесити полицу на којој ће стајати и лагати сви најпотребнији прибор за купатило. Данас постоји избор величина, боја, материјала из којих су израђене полице. Пре избора треба узети у обзир неколико фактора:

  • Влажност у соби;
  • могући пад температуре;
  • Додјела полица.

Купатило карактерише константаВелика влажност ваздуха, стога материјал од којег је полица направљен мора бити у извесној мери термички стабилан и мора имати глатку, равну површину. Полице треба да имају такве особине као практичност, поузданост и мултифункционалност.

Модерне угаоне полице за купатило, поред свих ових квалитета, и даље су одличан додатак ентеријеру купатила.

Наравно, гардеробе за вјешање су много пространије,Али за њих нема увек довољно простора. Према томе, уградне полице у купатилу могу се сматрати врло добрим решењем. Обично су постављени близу умиваоника или у углу изнад купатила.

Кутне полице за купатило су направљене од различитихматеријали. На пример, пластика - материјал је јефтин, али отпоран на влагу и издржава промене температуре. Минус само један - на таквим полицама не можете ставити пуно цеви и тегле - пластичне угаоне полице за купатило једноставно савијати или поклањати једној страни.

Постоје и металне полице. Они се повољно истичу на позадини других полица, али приликом куповине треба обратити пажњу на квалитет метала. Материјал лошег квалитета ће се брзо рушити и мораће се континуирано обрађивати.

Стаклене полице за купатило - врло модерно решење. Они неће оставити индиферентне госте и истовремено донијети посебну удобност купатилу.

полице за купатило2

полице за купатило3

полице за купатило4

полице за купатило6

полице за купатило7

Полице за купатило8

полице за купатило9

полице за купатило1

полице за купатило 5