.Банно купатилских плочица

Унутрашња декорација купатила би требалаПосебно обратите пажњу. Ова соба коју посјетимо ујутру допуњавамо, а увече, да се опустимо и опустимо након напорног рада. Дакле, дизајн купатила би требало да зрачи весело и позитивно. Да бисте постигли овај ефекат, потребно је да се одмакнете од стандардних техника уређења ентеријера у купатилу, направите разноликост у овој просторији.

У данашњем чланку ћемо причати о панелимаПлочице за купатило, које се налазе на тржишту у веома широком опсегу. Популарност керамичких плочица у декорацији декоративних елемената у купатилу објашњена је разним бојама и широким избором текстура. Плочице за плочице или фото-плочице - ово је прилично нови феномен у унутрашњости, али овај декоративни елемент се све више користи у дизајну ексклузивних ентеријера.

Сорте плочастих панела
 1. Мосаик панел Ово је један од најпознатијих пријема на зидуДекор у купатилу. Његова посебност је што је слика постављена од вишебојних плочица мале величине - не више од 3 цм у ширини. Фигура која ће се добити након постављања плочица је лакше гледати са удаљености. Због тога је мозаик панел погоднији за пространо купатило. За мозаик користе различите материјале - керамику, мермер, стакло, метал, смалт (изгледа као обојено стакло). Честице мозаика у неким случајевима нису ограничене на строге геометријске форме, што даје панелу неку апстрактност. Мозаик панел ће створити топлу атмосферу удобности уз благи наговештај луксуза.
 2. 1. Панел плочица у купатилу

  2. Панели од купатилских плочица

  3. Панели са купатилских плочица

  4. Панели са купатилских плочица

  5. Панели од купатилских плочица

  6. Панели са купатилских плочица

 3. Пхотоцелл Помаже да дизајн купатила буде јединствен,јер за панел можете одабрати било који цртеж - било да је то светло изворно цвијеће на плочи купатила или фотографија вољене особе. Овај материјал посебно допадају дизајнери, јер фото-штап вам омогућава да експериментишете, а такође можете одабрати шаблон који савршено допуњује било који стил унутрашњости. Када наручујете штампање фотографија на керамичким плочицама, можете одбацити сумње у квалитет слике. Савремене технологије омогућавају му да буду отпорне на механичка оштећења, влагу, температурне флуктуације. Панел од плочица за купатило није јефтина врста декора, али ће резултат превазишати сва ваша очекивања.

Многи произвођачи нуде панел са уграђеним ЛЕД осветљењем, са оригиналним украсима од праве коже или чак драгим камењем.

Дизајнирати панеле за купатило иДруги материјали су вриједне врсте дрвета, природни камен, агломерат, али и сами материјали и инсталација су прилично скупи, тако да нису врло популарни.

7. Панели са купатилских плочица

8. Панели од купатилских плочица

9. Панели од купатилских плочица

Избор величине панела

Приликом избора величине и врсте слике, потребно је узети у обзир површину собе.

За пространо купатило погоднокерамичке плочице са било којом причом коју волите. Оригинални тродимензионални цртежи изгледају оригинално. Елегантно изгледа комбинација обичних монофонских плочица са великим уметком у облику панела.

Али када изаберете плочицу са плочицама у купатилумало подручје, потребно је размотрити неке факторе. Изаберите сцене које ће вам помоћи да визуелно проширите просторију. То су панорамске слике, морски предмети. Од морских тема најпопуларнији су плочице са имиџом делфина и бродова. Захваљујући овом декоративном елементу, у просторији се ствара позитивна романтична атмосфера.