Полице за купатила

У моделу домовима купатила су прилично мали, тако да сачувате простор и стварање повољних услова у овим областима, разне полице различитих материјала.

Полице за купатило играју важну улогу: они су потребни за практично складиштење тоалетних средстава, подржавају унутрашњост купатила и дају личност у изабраном дизајну. Поред тога, погодно у уређењу и коришћењу полица за купатило смањује број непотребних кретања и уштеди време.

Полице у купатилу би требало да бирају поузданеи практична материјал и опрема из којих се полице су направљене, морају бити отпорни на влажности и температурним променама. Полице у купатилу могу бити од стакла, хром, метал, пластика или чак дрво, треба узети у обзир само да је због влаге мора бити изабран намештај влаге врсте дрвета отпорне, као што су храст, бамбуса.

Полице за пешкире у купатилу

Полица за пешкире у купатилу не самоПогодни су, али они такође могу послужити као елемент општег дизајна рјешења. Коришћење простора изнад врата (аи самих врата) за чување пешкира је креативно и економично.

Савремене идеје за чување пешкира за купатило нуде нам лаке "невидљиве" металне полице које чине простор слободнијим чак иу најмању купатилу.

Поред зидних полица, полица у поду може се користити иу купатилу. Помоћу њих можете ефикасно користити углове купатила и повољно ставити велики број пешкира.

Разноликост полице у купатилу

Тренутно полице у купатилу са огледалом постају све актуелније - комбиновање свестраности и поузданости, имају и стилски изглед.

Савршено се уклапају у унутрашњост хромиранаПолице за купатило у заједничкој верзији са или без стакла. Ове полице изгледају скоро без тежине и изгледат ће одлично чак иу малом купатилу.

Пластичне полице у купатилу су највишеЕкономичну опцију, а истовремено заслужују пажњу због његове лакоће, отпорности на влагу и релативне чврстоће. Поред тога, из пластике се могу поставити полице различитих облика и боја.

Полице у купатилу такође могу битидрвени, али због константне високе влаге потребно је дати предност влажним варијантама сорти дрвећа или заштитити површину производа посебним водоотпорним лаком.

УместоУобичајени додаци имају сисара. На пример, полице на кухињима у купатилу могу се лако инсталирати у туш кабини, у близини умиваоника или чак иу самом купатилу. Овакав систем за причвршћивање омогућује без потешкоћа потезање полицама на сидрење и, што је најважније, без оштећења површине зида и завршних материјала у читавој соби.

Ефикасне и љубазно металне полице у купатилу,произвођачи нуде различите врсте таквих полица, на пример, полице за вјешање у купатилу. Полице од нерђајућег челика - опција за добит: никада не рђују и изгледају богата и изврсна. Висеће полице у купатилу - прилично често решење, које решава проблем недостатка простора. Они су једноструки или вишеслојни, отворени или затворени, и могу се успешно искористити за чување ситница у купатилу.

Но, без обзира на то које полице за купатило изаберете, оне би требале бити удобне и удобне за вас, а такође и одржати укупан стил вашег купатила.

Полицаји у купатилу на сисама

Полица у купатилској пластици

Спуштена полица за купатило

Полице за пешкире у купатилу 6

Полице за пешкире у купатилу 1

Полице за пешкире у купатилу 2

Полице за пешкире у купатилу 3

Полице за пешкири у купатилу 4

Полица за купатило 5