Стаклене полице за купатило

Када уређујете ентеријер купатиладетаљи не би требало да буду само лепи, већ и практични - отпорни на ефекте високе влажности, једноставни за коришћење, не компликују чишћење. Дакле, украсити купатило често заустављају свој избор по детаљу стакла. Овај материјал се не плаши воде, лако се пере, а сјајне стаклене површине у унутрашњости купатила су савршено комбиноване са керамичким плочицама.

Ако одлучите да користите стакло у унутрашњостикупатило, онда ће најбоља опција, без сумње, бити полице. На крају крајева, то је неопходан додатак који ће поједноставити складиштење козметике, хигијенских производа и других малих ствари. Не постоји увек простор за ормар или ормар, док увек има простора на зидовима. Полице од стакла су врло удобне и сигурне, упркос крхкој структури материјала. Стаклене полице за купатило су израђене од специјалног издржљивог стакла дебљине од најмање 5 мм, што је веома тешко разбити. Резање око ивица стаклених полица у купатилу је такође немогуће, јер се ивица поуздано бруси специјалном технологијом.

Произвођачи су задовољни широким спектром производастаклене полице у купатилу - можете подићи полице стандардног облика или наручити ексклузивне производе, који ће бити произведени искључиво за ваш ентеријер. За купатило у малом простору најбоља опција су уградне полице. Они су довољно пространи и не заузимају много простора.

Потребан додатак било ког купатила јеогледало. Па зашто не би било још практичније комбиновањем са огледалом за купатило? Полицае огледала у купатилу ће помоћи да јутарњи маратон буде још пријатнији и пријатнији процес, јер ће бити слободан простор за тегле са кремовима, салветама и другим козметичким препаратима.

1. Стаклене полице за купатило

2. Стаклене полице за купатило

3. Стаклене полице за купатило

4. Стаклене полице за купатило

5. Стаклене полице за купатило

6. Стаклене полице за купатило

7. Стаклене полице за купатило

8. Стаклене полице за купатило

9. Стаклене полице за купатило