плафон у купатилу

Инсталирање плафон у купатилу захтева посебанприступ. Не заборави специфичностима просторије. Стога, стварајући дизајна плафон за купатило, водити влаге-доказ трајних материјала. Ова деоница и спуштени плафони, пластични панели, рацк системи и многи други.

Спуштени плафон у купатилу

Спуштени плафон - идеална плафонСистем за купатило, који ће вам служити више од петнаест година. Постоје многе предности спуштених плафона. Први - отпорност на воду. Замислите да сте поплављене сусједи - ови лимити ће стајати до стотину килограма воде по квадратном метру. Специјалиста ће брзо бирање одвод течности. Још једна предност може да се назове своју безазленост. Они не емитују токсине. Шема боја је огроман стретцх плафона. Да, можете наручити украс на својим цртежима.

Међуплафонска у купатилу

Спуштени плафони такође погодан за уградњу у купатилу. Али када купите треба да проверите са консултант у продавници као материјал није "плаши" воде. Такве плафони неколико типова:

  • челик или алуминијум;
  • плексиглас;
  • СЛР фотоапарат;
  • пластиц;
  • гипс картон.

Међуплафонска у комнате1 купатилу

Међуплафонска у комнате2 купатилу

Међуплафонска у комнате3 купатилу

Главни недостатак је потреба за таквим плафон структуру на петнаест центиметара. Зашто је висина зидова је благо смањена, што је неповољно у собама са ниским плафонима.

Алуминијумски плафони за купатило

Пинион алуминијумски плафони се издају у различитимтекстура, боја и облика. Трајност, отпорност на влагу и једноставности животне средине - главне предности овог дизајна. Они су лагани и не носеће систем. Поглед сјајно у сваком купатилу.

алуминијумски плафони за батхроом1

алуминијумски плафони за батхроом2

алуминијумски плафони за ваннои3

Плафон у купатилу гипс

До данас, постоји велики распонвлаге доказ гипс плоча, која се лако погодан за купатила. Али, ако су поплављене, плафон ће бити размажена, и то ће морати да у потпуности преправити. Због тога, стручњаци ипак не препоручују да се инсталира на влажним местима.

плафон у купатилу гипс 1

плафон у купатилу гипс 2

плафон у купатилу гипс 3

Панели на плафону у купатилу

Завршни плафон у купатилу и може битиразни панели. На пример, пластични згодно јер не смањује много висину плафона. Они су еколошки и јефтине, тако да поправке нискобуџетни, али не желим више - они ће бити идеално решење.

Стакла на крову у купатилу

Разговарајте посебно о огледалима плафона. Дизајн плафона у купатилу као рефлективног огледала површине може бити одлично решење за мале купатила. Они визуелно проширити простор. Плус, такав плафон, као и сви и спуштени плафони, крије све мане базу плафон површину. Монтажа у огледалу плафон је врло једноставна.

Царе за површину плоченије тешко. Што се тиче стакло и друге огледала, мораћете посебно дизајниране алате за чишћење тих површина, или само да их обрисати често меком крпом.

Миррор плоче долазе у различитим облицима, са косине идезеном. Они могу да се комбинују са другим облогама плафона, да створе систем мулти-левел. Стаклена плафон са аспектима осветљава не само цео простор, али неке делове у купатилу.

Пинион огледало плафони су направљени од алуминијума. Они могу се огледају и злато. Да ли још и огледало панела, савршен величине за купатило 30к30 центиметара.

Пресликани полистирена панели се монтирају на већ познат бренд плафон. Они омогућавају да се постигне жељени резултат, без даљег смањења висине плафона.

Стакла на крову у комнату1 купатилу

Стакла на крову у комнату2 купатилу

Стакла на крову у комнату3 купатилу