Купатило у дрвеној кући

Чак и деценијама било је тешкозамислите потпуно купатило у дрвеној кући. Сада, захваљујући брзом развоју грађевинских технологија, купатило у дрвеној кући се не разликује од купатила у циглама или апартманима. Имате све могућности да живите у приватној дрвеној кући угодно и угодно.

Уређење купатила у дрвеној кући

Као што знате, купатило се разликује од осталихКућа је стално изложена високој влажности. Према томе, прелиминарна завршна обрада зидова, плафона и подова у купатилу са посебним решењима која штите дрво од плесни и труљења је обавезна. Не заборавите на добру вентилацију купатила у дрвеној кући. Приликом избора завршних облога за купатило, дајте предност влажним отпорним - керамичким плочицама, порцеланским плочицама, водонепропусним ламинатом.

1. Купатило у дрвеној кући

2. Купатило у дрвеној кући

4. Купатило у дрвеној кући

Дизајн купатила у дрвеној кући

Пре него што наставите директно нараспоред собе, имате добру размишљам о томе шта би требало да буде купатило ентеријер у дрвеној кући. У модерним кућама од дрвета можемо разликовати две врсте ентеријера купатила: Дизајн ентеријера одржавајући јединствену атмосферу дрвеној кући и све уобичајене урбани тип дизајна купатила. Хајде да размотримо прву опцију за дизајн ентеријера, јер је више егзотично у нашем дану и отвара огроман простор за реализацију креативних идеја.

Уградити унутрашњост купатиладрвена кућа шармантнија, можете је опремити дрвеним намјештајем и разним додатним елементима. Дрвени намештај за купатило није само модни тренд, већ и веома леп елемент унутрашњости. Али овде се уобичајени дрвени намештај не уклапа, јер није отпоран на влагу. За купатило морате купити специјални намештај, покривен заштитним слојем премаза, емајлом или лаком. Често се дрвени купатилски намештај израђује од храста, јер се ово дрво не плаши влаге и веома је издржљиво.

Приликом избора купатила потребно је узети у обзир додатно оптерећење на поду. Пуњена купаћа од гвожђа теже не мање од 200 кг, керамика је мало лакша.

Све чешће се појављују модерни домовиДрвена купка која одражава жудњу човека за природу, природнији начин живота. Таква купка су израђена од специјалних врста дрвета, који имају отпорник за влагу (тиковина, црвени кедар, ариш, венге, махагони и остали). Слично купатило у дрвеној кући постаје врхунац унутрашњости, угао живе топлоте.

7. Дрвени купатилски намештај

8. Дрвена купка

9. Дрвени купатилски намештај

Помаже у погледу ентеријера купатилана други начин додатна опрема. Они ће додати стил и функционалност у соби, учинити купатило одличном комфорном зоном у кући. За вашу кућу је савршена за дрвене купатилске галантерије. Не би требало да буду лепи, већ и квалитетни, поуздани и сигурни. Свака од додатака за купатило би требало да обавља своју функцију, како не би била остављена без надзора и незаинтересовано виси на зиду. Често се користи за купатило од плетених корпи за чување ствари или за смеће. Модерни дизајнери сугеришу да користе различите дрвене делове (прстенове, уметке) за украшавање зидова и намештаја у купатилу. Дрвени додаци су савршени за обрађено дрво и купатило. Дрво у унутрашњости даје не само удобност и атмосферу топлине, већ и гарантује еколошку компатибилност вашег дома.

4. Купатило у дрвеној кући

5. Купатило у дрвеној кући

6. Купатило у дрвеној кући