Клизи за дневну собу у модерном стилу

Слајд за дневни боравак у модерном стилу са великимброј фиока и полица, као и место за инсталирање ТВ или стерео система - одлично решење за унутрашњост и малих и веома пространих соба. Комбинујући удобност и прекрасан модеран дизајн, слајдови су освојили љубав потрошача, а сада их могу наћи у готово сваком дому.

Врсте слајдова за дневни боравак

Понуда радионица и продавница намештајанеколико опција за конфигурацију модерних слајдова у сали, које се могу одабрати, на основу величине собе и његовог намештаја са другим намјештајем. Дакле, ако поседујете прилично велики дневни боравак са слободним углом и два зида, можете купити угао брда. Међутим, у малим просторијама такав дизајн ће изгледати превише отежан. За њих је боље узети у обзир могућност правог, компактног подметача за зидове у модерном стилу који комбинује и место за чување важних ствари и штанд за кућне апарате. Постоје и слајдови у облику слова У. Али најприкладније се могу назвати модуларни брдови, који се састоје од појединих елемената, који се могу поставити по сопственом нахођењу. Обично, такви слајдови укључују комад са фиоке, постоље за телевизор, један или више ормара, ормара или отворених полица.

Дизајн зидних слајдова у модерном стилу

Веома велики утицај на избор одговарајућег брдадаје свој дизајн. Дакле, брдо се може направити од различитих материјала. Ако желите да имате солиднији и поуздан дизајн, онда одаберите слајдове од дрвета. Зидови од метала и стаклених елемената изгледају дуже и визуелно могу проширити просторију. Вредно је обратити пажњу на број полица на отвореном брду и који је затворен. Ово ће бити потребно узети у обзир приликом дистрибуције ствари на полицама. Такође је важан дизајн боје слајда, као и начин обраде стаклених елемената.

Клизач за дневну собу у модерном стилу1

Слајд за дневну собу у модерном стилу2

Слајд за дневну собу у модерном стилу3

Клизање за дневну собу у модерном стилу4

Слајд за дневну собу у модерном стилу5

Слајд за дневну собу у модерном стилу6

Слајд за дневну собу у модерном стилу7

Слајд за дневну собу у модерном стилу8

Клизач за дневну собу у модерном стилу9