Слајдови за дневни боравак

Дневна соба је једна од најважнијих соба у градусвака кућа која може истовремено обављати неколико функција: узети и удобно смјестити госте, послужити као спаваћа соба или радно мјесто за станаре станова, бити трпезарија или мини-кино. Због тога стварање топлих и угодних атмосфера у дневној соби постаје најважнији задатак било које хостесе. Да би помогли да унутрашњост буде још модернија и мултифункционална, без преоптерећења читавог простора, слајдови за дневни боравак ће помоћи.

Како одабрати погодан зидни слајд?

Модерни слајдови за дневни боравак су широкиброј асортимана који је у потпуности условљен њиховом функционалном наменом, шемом боја, димензијама, стилом и дизајном, ценовном политиком и тако даље. Све ово клијенту омогућава самостално креирање потребне варијације ситуације, у зависности од правца унутрашње декорације и других веровања. Модерни слајдови разликују оригиналност, нестандардни и ексклузивни.

Предности слајдова за дневни боравак

 • лакоћа и компактност;
 • Пространост;
 • елеганција;
 • дизајн слајдова у дневној соби је веома разноврстан и занимљив;
 • велики избор величина, облика и карактеристика дизајна.

Модуларни слајдови за малу дневну собу

Ово је један од најпопуларнијих и практичнихсорте намјештаја за малу собу. Елементи конструкције могу се помицати у зависности од карактеристика распореда, чиме се често мијења изглед зида. Модуларни слајдови имају различит дизајн и конфигурацију, ергономски и лијепи облици, практични и луксузни у погледу декорације.

Функционалност модула за дневну собу је стварно неограничена. Такви мали слајдови за дневну собу могу се састојати од:

 • углови;
 • продавнице;
 • полице за књиге, фотографије, огртаче;
 • ормар за јело;
 • Груди;
 • гардероба;
 • бар;
 • ТВ клизач за дневну собу има посебно место где се аудио и видео опрема може безбедно и сигурно уградити.

Са свим овим карактеристикама, модуларним структурамаће заузимати минималну количину простора у соби, дајући прилику да поставите софу и друго неопходно уређење. Посебно повољна наглашава стилски дизајн просторије модула, комбиновано од две нијансе фурнира.

Кутак за дневну собу

Његова популарност не губи намјештај, што јеје уграђен у угао. Међутим, вреди напоменути да ова опција не уштеди много простора, јер се одвија дуж два зидова. Због тога је боље да их уградите у велике дневне собе. Решење може бити куповина одвојених угаоних структура: паркет, ноћни столови за ТВ и тако даље.

Намјештај мини слајдови у дневној соби

Ова опција ће бити најпогоднија заљубитељи минимализма. Поседујући стил и оригиналност, мини-брда савршено се носи са свим својим функционалним "дужностима". Па, одличан модеран изглед може изненадити и задовољити не само домаћине, већ и њихове госте.

Класика у слајдовима за дневни боравак

Класично правило у дизајну собене само да не одустаје од својих позиција, већ и самопоуздано на захтев. Страх, лаконизам и релевантност дизајна класичних слајдова за дневне собе омогућавају да их користите у многим просторијама, без обзира да ли се налазе у викендици, стану или приватној кући. Из мини опција се разликују по пространости и практичности.

Модерни слајдови за дневне собе могу се направити од најразноврснијих материјала: дрвета, пластике, стакла, иверица или МДФ-а.

кабинети за дневни боравак1

ормари за дневни боравак2

ормари за дневни боравак3

слајдови за дневни боравак4

ормари за дневну собу5

ормари за дневну собу6

ормари за дневну собу7

кабинети за дневни боравак8

ормари за дневну собу9