Кухиња у морском стилу

Унутрашња декорација плавих и плавих тонова,који су сами по себи хладни, не препоручују се за дневне собе и спаваће собе, јер је прилично тешко направити угодан. Али кухиња у стилу мора бити веома интересантна одлука о дизајну.

Дизајн кухиње у морском стилу

Дизајн кухиње у морском стилу претпостављадекорација зидова и намештаја у плаво, бело и песка боје. Они су у савршеној хармонији једни са другима и стварају осећај чистоће и свеже морске поветарац. Можете направити бели плафон и зидове, и ред Кухињски намештај са плавим врховима. морски-стил ентеријера кухиње веома добро изгледао једноставан, једноставан и темељно намештај: дрвене столице, тамно дрво, налик броду, или, напротив, светло - у боји пјешчане плаже. Такође, у овом решењу стилу добро уклапа са плетеног прућа столице. Зидови могу украсити плочицу са тематском обрасцу: бродове, рибу, старфисх.

Изгледајте добро у овом стилу стакла и огледала, подсећајући на површину воде, украшавају пултове, наизменично са плочицама на зидовима.

Једина опомена: немојте претерати са плавим и плавим бојама, иначе ризикујете да не добијете стил мора, већ простор снежне краљице.

Декор у маринском стилу

Главна улога у стварању атмосфере мора и бродау вашој кухињи игра декор: сидра, бочице са унутрашњим једрилицама, спасилачким пасуљима, звезданим рибљом, комадима рибарских мрежа и ужади који играју декоративну улогу и све што подсећа на обалу и дуга путовања. Од шкољки доведених из мора, можете направити сликовит панели или украсити зид с сликама и фотографијама са сликама различитих бродова. Па, велики модел старог фригата, постављеног на истакнуто место, одиграла ће главну улогу међу маринским додацима и одмах поставити општи карактер дизајна кухиње.

Кухиња у морском стилу1

Кухиња у морском стилу2

Кухиња у маринском стилу3

Кухиња у маринском стилу4

Кухиња у маринском стилу5

Кухиња у морском стилу6

Кухиња у морском стилу7

Кухиња у морском стилу8

Кухиња у морском стилу9