лустер у морском стилу 0

Плава и тиркизна боја, пијесак идекор у облику шкољки доприноси сањском стању, тако да се унутрашњост мора често појављује у нашим домовима. Прилагодавамо смер стила зидова, завеса, намјештаја и, наравно, тражимо одговарајући лустер, који ће нагласити унутрашњост својим свјетлом.

Сорте лустера у наутичком стилу

Најчешће купујемо лустера у морском стилуу дечијој соби намењеној дечаку. Иако романтична сећања могу на тај начин проузроковати читаву кућу. Најпопуларнији тип лустера је лампе у облику точкова са једним или више стаклених нијанси. За оквир изаберите дрво или други материјал. Није мање занимљив лустер у маринском стилу када користите умјесто стаклене тканине, ужета или метала. Плафондови у лампама се налазе уз смер нагоре или надоле. Дизајн неких производа елиминише плафондове, остављајући лампе отворене.

Производи се обично производеуниверзални. Поред жаруља са жарном нити, за то су погодне и енергетске, халогене и ЛЕД лампе. Већина лустера иде на продају као стропни привезак у маринском стилу на ланцу. Украсне декоративне лампе у облику морска звезда, љуска, барометар или портхоле изгледају спектакуларно.

Лустери за децу, дизајнери суна посебан начин. Они су светлији, шаренији, стварају веселу атмосферу играња око себе. За децу, додатни предмет декорације може бити слика на броду или бродској карти. Око плафона све врсте накита у облику фигура су привлачне. Лустери у дечијој соби би требали бити отпорни на ударце и еколошки прихватљиви.

лустер у морском стилу 1

лустер у морском стилу 2

лустер у морском стилу 3

лустер у морском стилу 4

лустер у морском стилу 5

лустер у морском стилу 6

лустер у морском стилу 7

лустер у морском стилу 8

лустер у наутичком стилу 9