Соба у наутичком стилу

Море узрокује асоцијације са остатком на плажи,романтична вечера, шетња дуж обале, очајнички гусари ... Мисли о мору доводе до хиљада идеја за стварање унутрашњости, тако да је соба у морском стилу увијек јединствена и атрактивна.

Боје и додатна опрема

Морски стил је пре свега бојаскала, подсећа на море и плажу. Зато је најбоље користити плаве и плаве боје, беж, жуто, корал, бело. Позадина у морском стилу може се одабрати у плавој и бијелој траци или монохрому, што омогућава додаци да стварају праву атмосферу. Може се дати предност декорацији зидова са осликаним чамцима или лифебуоиовима

Намештај у морском стилу треба добро да се уклапа у остатак ентеријера. Идеално за стари намјештај од дрвета. За тапацирање софе и столица можете одабрати текстил у плавој и белој траци.

Соба у маринском стилу10

Соба у морском стилу11

Соба у маринском стилу12

Дизајн у маринском стилу

Важна улога има додатна опремаучинити унутрашњост јединствена. Шкољке, шљунак, шљунак, чамци у боци ће помоћи у стварању морског расположења. Често се морска тема налази у тоалету. Купатило у поморском стилу украшено је прекрасним сликама на плочици, финим мозаиком у облику таласа или подлога под панталонама ... Главна ствар је да боје у дизајну купају подсећају на море. Комолци, сандале од песка, шљунци, постављени на полице, допуњују унутрашњост.

Соба у маринском стилу1

Соба у морском стилу2

Соба у морском стилу3

Дјечија соба у морском стилу може битина кабини или на палуби са правим кормилом. Можете декорирати собу картицама, опремити спортски кут са ужадима и мрежама за пењање, тако да дете може научити свет и развијати се са задовољством.

Соба у стилу мора4

Соба у морском стилу5

Соба у стилу мора6

Кухиња у морском стилу је направљена у бијелој и плавој бојитонове. Изгледаће добро јело са морским темама, плетеним корпама, врчима. Можете додати неколико ваших додатака, доведених са одмора.

Соба у маринском стилу7

Соба у стилу мора8

Соба у маринском стилу9