Свила декоративни малтер

Свилени декоративни малтер (који се такође често назива и течна тапета) је лијеп, модеран и сигуран завршни материјал погодан за станове и приватне куће.

Предности свиленог декоративног малтера

Течни свилени малтер је веома лепизгледа унутра. Има богату текстуру, која укључује природну целулозу, лепак, као и влакна природне свиле, која је дала име завршног материјала. Свилени малтер се продаје у облику праха, који се једноставно треба разблажити водом и нанети на зидове помоћу лопатице или глетерице. Велика предност овог материјала је једноставност рада са њим. Не захтева савршено глатки зид (неопходно је само претходно третирати површину како је назначено на паковању), као и посебне вештине апликације. Ако се било која страница испразни неуспешно, можете чак и потпуно уклонити слој гипса, све док не буде имала времена да се осуши, и нанијети превлаку на нову. Такође је важно да завршна обрада свилених зидова и плафона не представља опасност по здравље. Овај материјал нема мирис у сувом или течном облику, његов састав је у потпуности еколошки прихватљив, а када се запали, не отпушта у ваздух отровне супстанце. Многи одлазе течним малтером због својих карактеристика високих перформанси. Чињеница је да овај материјал не пукне, чак иако ће кућа дати малу скупљање, а чак и мрвљење целокупне масе гипса омогућује да се премаз не изгори дуги низ година, чувајући првобитни изглед.

Свилени малтер у унутрашњости

Свилени малтер се може користити за украшавање зидова илиплафона и чак њихових појединачних делова (на примјер, нише). Овај материјал изгледа веома племенито, има богату текстуру и мистериозну сјај, што даје композицији влакна свиле. Изненађујуће зидове, завршене на овај начин, како у модерним окружењима, тако иу бољим класичним стиловима. Премаз од свиленог малтера осваја друге врсте завршетка зида, чак и ако планирате преместити намештај у стану. Током пермутације лако је гребати зидну облогу, али за заптивање гребена на течном гипсу, само прскајте на њему од пиштоља за распршивање водом и глатке ивице.

Свилени украсни малтер1

Свилени украсни малтер2

Свилени декоративни малтер3

Свилени декоративни малтер4

Свилени декоративни малтери5

Свилени декоративни малтер 6

Свилени украсни малтер7

Свилени декоративни малтери8

Свилени украсни малтер9