Новогодишње сијалице

У почетку је традиција украшавања прозора са новогодишњом годиномПричвршћивања-брежуљци дошли су нам из Финске. Тамо, седам свијећа запаљено је 4 седмице прије Божића, првог дана прије Божића. Према традицији, свеће би требало да пале до Божића, што укључује почетак новогодишњих невоља.

У Русији се ова традиција практикујерелативно недавно, али не носи верски ритуал. Људи украшавају прозорске прагове са новогодишњим светлима са клизачима, јер кућа изгледа елегантно са њима, а прозор са топлим светлом који излази из ње љубазно позива госте да погледају у кућу.

Елецтриц Цхристмас лигхтс слиде

Раније су светиљке користиле горењесвеће, али из сигурносних разлога замењене су сијалицама ЛЕД. Свијеће с лампама може се оставити 24 сата дневно, јер не провоцирају ватру и нису сигурне за дјецу (не могу их спалити или претворити крхку структуру). Такви свећњаци су једноставни за рад и руковање електричном енергијом.

Постава

Новогодишња лампа са електричним свећама"Божићни Хилл" савршено се уклапа у предбожичку декорацију унутрашњости продавница, барова, кафића и ресторана. Често се могу наћи у приватним кућама и апартманима. За кориштење у домаћинству, све чешће се одабиру лампе са елементима игала, фигура снежака и анђела. Неки мајстори стварају целокупне божићне композиције израђене од кора безе. Композиције приказују новогодишње цртеже, које стварају осећај приближавања празника.

Ако ваша породица има дијете, онда можетенаправите такав свећњак својим рукама, користећи обичне свеће и накит при руци. Клинац ће стварно волети да створи такву композицију и он ће са интересовањем погледати у осветљеном прозору свог стана, враћајући се кући из шетње.

Новогодишњи ваљак 1

Новогодишњи сијалице за ролере 2

Новогодишњи ваљак 3

Новогодишњи ваљак за паљење 4

Новогодишњи ролери 5

Новогодишњи ролер за купатило 6

Новогодишњи ваљак за подмазивање 7

Новогодишњи ваљак 8

Новогодишња светла слајдова 9