Једна од најоригиналнијих и добитницаопције за трансформацију било које просторије су његов дизајн у морском стилу. Ово је посебно важно за људе који буквално живе уз море и све што је повезано с њим. Могуће је претворити спаваћу собу у бродску кабину, а дневну собу у пиратску конобу. Посебна пажња се посвећује завесама у морском стилу које ће истовремено симулирати море, таласе и вјетар.

Специфични дизајн завеса у морском стилуТо вам омогућава да се тканина изгледа као прави једра испуњених ветром.Ткан мора бити груба, практичан и издржљив, имају јединствену боју или да буде украшена са једва видљивим ранама. Можда коришћење текстила која грубу образац плетених предива или завесе од сировог, нетретираног лана, памука, фармерке и ткања.

Завесе у маринском стилу1

Завесе у маринском стилу2

Завесе у маринском стилу3

Пиратски стил у унутрашњости собе може битидругачији: тропски, риболов, северни, гусарски или скандинавски. Сваки стил има своје сопствене карактеристике дизајна. Најважније, овај тип дизајна изгледа у дечијим просторијама, посебно онима дизајнираним за дечаке. Деца обожавају цртеже сидра, рибе, бродова и морска звезда. Завесе у расаднику у наутичком стилу могу имати отиске од старих пиратских бродова, легендарних чудовишта, зликоваца и тако даље.

Завесе у морском стилу за дјецу1

Завесе у морском стилу за дјецу2

Завесе у морском стилу за дјецу3

Оригинална верзија дизајна прозора у морустил ће бити употреба завеса, стилизоване као мрежа рибара. Може се бацити преко вијенца и украшен платном конопље или плетенице. Биће добра идеја да додамо композицију у тканину од белог платна, која испуњава функцију завесе, коју треба причврстити помоћу металне прстена.

Завесе у марини стилу1

Завесе у маринском стилу мреже2

Завесе у маринском стилу мреже3

Римске завесе у морском стилу ће бити лепеалтернатива за оне који не желе да се измисли текстилног бенд или једноставно није његов следбеник. Актуелни модели римских ролетни има заиста невероватан и реалистичне цртеже и нијанси, преноси сав шарм мора и његових становника.

Поморске стилу завесе Роман1

Завесе у морском стилу, роман2

Завесе у морском стилу роман3