дизајн куће 0

Многи од нас сањају да имају дивну природукућа, савршено зелена травњака испред његовог трема и уредна ограда, чувајући све ово сјајанство од неповучених посљедица. Наравно, да бисте имали такву слику пре него што су вам очи биле пола битке. Али још увек треба јасно представити дизајн, како би створили пријатан дом, не само унутра, већ и споља.

Планирамо дизајн куће у природи напољу

Приступ планирању екстерног дизајна куће мора бити темељан. У фази пројектовања будуће куће или приликом избора из стандардних пројеката, потребно је ријешити неколико основних питања:

  1. У ком облику желите испунити фасаду ваше куће.
  2. Који материјали за грађевинарство и декорацију намеравате да користите?
  3. Било да желите да кућа буде потпуно у складу са постојећим објектима на улици, или ће издваја из гомиле, и како светло у овом случају мора да буде из архитектонског тачке гледишта.
  4. Каква ће бити палета боја и карактеристике спољашњег декора.
  5. Који други објекти ће окружити кућу (гаража, пољопривредне зграде, итд.) И колико је важно да сви заједно чине један заједнички ансамбл.

Без сумње, могућности дизајна куће изван су незамисливе, поготово с обзиром на огроман асортиман завршних материјала и стилских праваца који се могу реализовати уз њихову помоћ.

Завршни материјали и дизајн зидова куће напољу

Ако узмете у обзир класификацију фасада приватних кућа уз могућност завршетка, можете одмах идентификовати 2 главна начина - завршавање природним и вештачким материјалима.

Дизајн куће напољу, завршен са дрветомувек естетски пријатан, леп, топл и поуздан. Наравно, у зависности од одабира одговарајућег дрвета и одговарајуће бриге за то. Дрво има добре топлотне изолационе карактеристике, доприноси стварању пријатне микроклиме у кући због чињенице да зидови куће "дишу". Осим тога, дрвена фасада је увек лијепа и угодна, близу природе.

Што се тиче стилских праваца, са њиховим дрветомможе бити много - од једноставне село куће до модерне куће у стилу високотехнолошких. Алпска брвнаре, француска прованса, енглеска земља, руска логорска кућа - сви ови пројектили су отелотворени са дрвеним облогом кућа изнутра.

дизајн куће ван 1

дизајн куће изван 2

дизајн куће споља 3

Други природни материјал за декорацију - камен,природни и вештачки. Ова завршница је несумњиво најтрајнија и поуздана. Дивљи камен или његов вештачки аналог увек изгледају скупо и презентивно, говорећи о добром просперитету и изврсном укусу власника.

У овом случају, можете или у потпуности приложитиспољашње зидове и комбиноване камене и друге завршне материјале. Свеједно, крајњи резултат ће бити невероватан. Стилови који прихватају камену завршну обраду - земљу, шеталиште, готику и многе друге.

дизајн куће изван 4

дизајн куће ван 5

дизајн куће изван 6

Не мање атрактивни су пројекти завршених кућаекстеријер цигла. Генерално, клинкер недавно добија замах у популарности, јер овај материјал је еколошки, издржљив, трајан, у стању да заштити спољни зид куће од било каквих временских проблема.

Дизајн такве куће може се извести строгоЕнглески стил или класичан класик. Међутим, још модернији урбани стилови у потпуности прихватају опеку као вањску декорацију кућа.

дизајн куће ван 7

дизајн куће изван 8

дизајн куће изван 9

Од јефтинијих начина завршетка кућа, можетезове гипс. На пример, дизајн са једним приземној кући, ван исечене декоративног малтера може да изгледа репрезентативно, и не троше много новца и да ће бити у стању да готово остварити било какав стилски правац, било да се ради класична или модерна високе технологије стилу.

дизајн куће ван 10

дизајн куће ван 11

дизајн куће ван 12