Највиши пас

Велики високи пас увек привлачи око,Изазивајући задовољство, ау исто време и неки страх. Међутим, упркос њиховим понекад огромним величинама, ови џиновски пси су често добронамерни, љубазни и разиграни. Да ли знате која је највиша пасма паса на свету?

Највећи пси на свету

 1. Руски црни теријер - ово је пас службене пасмине, раст животиње може да достигне 74 цм у гребену. Потребно му је стална комуникација са својим господаре и честе активне шетње.
 2. Највиши пас -1

 3. Мушко Московски чувар Требало би повећати (у складу са стандардима за узгој) око 78 цм. Овај велики пас је балансиран, независан и контактиран. Она је неустрашива и има изврсне чуварске и будне квалитете.
 4. Највиши пас -2

 5. Гиант Дог Невфоундланд Или ронилац има велику снагу. Она је врло интелигентна и изузетно љубазна, зна како да доноси независне одлуке.
 6. Највиши пас -3

 7. Висина Тибетански мастиф Достиже 81 цм. Ова послушна, задржана и мирна животиња. Поред тога, овај пас је изненађујуће чист. Она зна како савршено заштити кућу, а такође и бити одличан пријатељ за све чланове домаћинства.
 8. Највиши пас је -4

 9. Јахорина јелена или Шкотски дирхоунд мирно и пријатељско. Сиво-сива вуна савршено штити животињу од мраза и вјетрова.
 10. Највиши пас је -5

 11. Ваивард Руски ловац био је узгајан за ловове вукова. Раст мушкараца може да достигне 82 цм, али његова тежина не прелази 50 кг, што је последица структуре ове гузице.
 12. Највиши пас је 6

 13. Алабаи независно, интелигентно и хотимично. Највећи представник ове врсте, под називом Буллдозер, живи у Русији. Ако се пас подигне на задње ноге, онда ће глава бити висока скоро два метра.
 14. Највиши пас је 7

 15. Висина Шпански мастиф може доћи до 88 цм у гребену. Он је племенит, интелигентан и миран. Може постати одличан сапутник за било који члан породице.
 16. Највиши пас је 8

 17. Пси старих пасмина енглески мастиф могу имати висину до 91 цм шампион ове расе -. Аикама мастиф по имену Зорба. Има висину од 94 цм, а тежак више од 155 кг. Ови пси се разликују по храбрости, сталоженост, мир.
 18. Највиши пас је 9

 19. Сматра се да је највиши и највећи пас на свету Велика Дане. Животиња има лепу равнотежудодатак. Светао представник ове високе камене је пас који се зове Зеус. Његова висина је 111,8 цм, тежак је преко 70 кг. Ово је племенити, снажан и истовремено веома елегантан пас.
 20. Највиши пас -10