Имена за мале псе

Ваша породица је порасла. У њој је постојала још једна мала и истовремено значајна личност - имаш пса. Он још није потпуно образован, али већ те већ воли. Какво лепо име да донесе ново домаћинство, ако је из расе малих паса? Понекад такво питање постаје прави проблем. Ако је породица више од три особе, од којих свака предлаже своје приједлоге, а не на било који начин у складу с приједлогом рођака, пас дуго времена може остати без имена. И може се испоставити да му се животиња током свог живота и даље зове Доггие или Пас. Неким власницима изгледа да је сасвим оригинално. Размотрите испод неколико додатних опција, које име може бити изабрано за малу пасу пса, и дечака и девојчице.

Имена за мале псе девојака

Мале девојчице су врло спектакуларне икаризматични, често их одабиру стилска имена за њих, као што су Бони, Еуридице, Алба, Сониа, Белла, Панцхита, Тамилла, Цхристие, Твикие, Буффи и други у истом духу. После неког времена ћете приметити чудну зависност - ваша космичка девојчица ће се понашати апсолутно под њеним именом. Она ће постати самопоуздана мода и флерт.

За мале псе, девојкама се такође могу дати асоцијативна имена, назвавши им да удовоље асоцијацији коју зову, као што су Беад, Глуттон, Броцхет, Монрое, Цокуетте, Баби, Притти, Гадгет.

Имена за мале пси дечака

Пси су у потпуности конзистентни са својимљудски прототип и, као обични дечаци, воле да се забављају и играју. Имена за њих су модерна да бирају за њих - лагана и некомплицирана, као што су Шастик, Чиле, Степхен, Бацхо, Бакиц, Бари, Вудиа, Гуцхи, Прадо и други.

Асоцијативна имена за мале псе дечака могу да служе као угаљ, опека, кормик, црни, Скода, Личи, Кечап, наредник, Џек, Герасим, Донут, Коржик.