Надимци за Алабаиев дечаке

Алабаи је једна од најстаријих расапси широм света. Он је одлучан, снажан, неустрашив бранилац и чувар, али и одан пријатељ. Животиња има пропорционалну структуру и добро развијену мускулатуру. По величини, пас је довољно велики. Алабаи је понос Туркменистана, због чега је ова врста забрањена извозом.

Карактеристике расе

Ова врста средњешње азијске овчарицеЛако се може одредити због његовог карактеристичног изгледа. Пси имају масивну главу која изгледа веома попут медведа. Кратак врат са широким сандуком, снажним шапама и моћним тијелом дају огроман утисак. Месне усне, широко постављене очи, мале ушице у облику триангуларног облика - спољни знаци ове врсте. Уши и реп честица често престају. Постоје пси, краткодлаки и дугодлаки.

Алабаи је одличан избор за власнике који немајуима превише времена да брине о животињи. На крају крајева, кућна коса нема могућност да буде веома прљава. Код ових животиња увек изгледа сјајно. Али запамтите да ћете на пролеће морати чистити свој стан са већом пажњом, јер се ова сезона карактерише јаком молтом.

Како се зове Алабаи?

Ако одлучите да имате у својој кући такавнови пријатељ и заштитник, као Алабаи, потребно је дати одговарајући назив. Пре него што контактирате дугу листу надимака које су карактеристичне за расе, покушајте да наведу твој љубимац се. Хоросхенецхко навикну на дете, његово понашање, као и назив за штене сама Алабаи може одмах да буде у вашој машти: Слап, Зевс, Барон Тхундер Варриор, Агатон, Бос, Киндер, Орбит, Триумпх или браон. Или можда понашање детета је повезана са нечим другим, а ви га зову Змај, спецк, Гавран Бард, Домино Еделвеисс, Морозниј, кокос, Бруно Голди, Сенди, дима, гранита или челика.

Ако не желите да описујете своје љубимце

Надимци за псе Алабаиев пси 1

име, можете се позвати на следеће надимке: Аким, Торазо, Дирам Алик Топуш, Гаро, Рафи, Фархад, Арзхук, Бату Ралф, царство, Араш Тристан Тарас, Мартине. Ти надимци су погодни не само за псе Алабаи, већ и за сваку другу животињу која живи у вашој кући. Биће прекрасно ако не само одрасли, већ и дјеца почињу да размишљају о питању како да зову љубимца. Бебе често долазе са оригиналним именима. А дете ће донијети велико задовољство.</ П>

Запамтите то да бисте изабрали име за кућног љубимца који вам је потребанузмите то врло озбиљно. На крају крајева, као брод који ћете назвати, тако ће плутати. Стога покушајте да замислите таква имена за дјечаке из Алабаја, тако да су њихови пси носили са радошћу и поносом читав живот.