Скатебоард за почетнике

До данас, скатебоардинг је веома популаранврста спорта. Ако одлучите да урадите скатебоардинг, знајте да ћете у почетку морати уложити пуно новца како бисте купили све што вам треба. За вожњу скејтборда, потребан вам је добар амерички сет. Укључује: плочу, вешање, точкове, лежајеве, монтажне вијке, коже, обућу и кацигу за скатебоардинг.

Како научити скејтборд?

Скатебоард за почетнике је прилично компликована. У почетку морате одредити која нога имате као референцу. Даље, бар да само научите како да скате на скејтборду без извођења трикова, требало би да пружите најмање три до четири дана тешког тренинга. За обуку да изаберете бољи ниво пута, где је мало људи и аутомобила, идеална опција ће бити нека чиста улица.

Прва ствар коју научите је да стојите на скејтборд. Нађите на плочу и балансирајте између предњих и задњих точкова, покушајте да осетите плочу тако да током вожње не треперите колена.

Да бисте научили како да се возите, ставите једну ногуТабла, друга је лако притиснути, овдје је главна ствар да иде што је више могуће и истовремено пажљиво прати равнотежу. Сваки пут, након неколико сати таквог тренинга снажнијег исцртавања са површине, долазите у равнотежу и "осјећате плочу".

Да научиш како да претвори скејт, тиПотребно је проширити ногу и окренути тело у жељеном правцу. Што је јачи притисак на пету, оштрији је угао ротације. Да би научили да оштре окренете, потребно је добро држати равнотежу, стојећи само на задњим точковима. Али за извођење трикова потребно је више од једног дана, а морат ћете купити заштиту за скејтборд, јер не можете избјећи модрице.

Врсте скејтборда

Врсте скејтборда у већини случајева су условне. Дакле, можете укључити скатебоарде са конкавним и скејтборд без конкавне, скатебоарда са луком и двоструким преклопом. Такође, скејтборди су подијељени у одговарајућа скатебоарда и лонгбоардс - подужну плочу, често се називају алтернативним скатебоардом. Точкови дугорочнији него уобичајени скате и мекши. Главна разлика је оштри фронт и подигнута задња страна, стабилност у исто вријеме постиже се захваљујући ширим суспензијама. Карактеристика лонгбоардс-а је да су савршено дрсни и довољно брзи.

Скатебоард фор Бегиннерс: Основни савети

како научити скејтборд

  1. Контролне емоције. Не вичи ако нешто не успије. Са сваким даном искуства имате више и више.
  2. Буди спреман за потешкоће. Усавршавање једног трика може трајати неколико недеља и још више. Ако желите доћи до нивоа Ериц Цостона, требат ће вам године.
  3. Прочитајте више, посебно погодан за иностране скате магазине или веб странице. Погледајте оглас, прочитајте интервју са познатим клизачима.
  4. Леарн Видео Туториалс и поновите трикове тамо. Да бисте разумели светски ниво данас можете погледати - Флип "Извините", Девојка "Да, Добро!", Емерица "Ово је скејтборд".
  5. Не бој се ништа.. Ово, наравно, не значи шта можете учинититрикови који се не подударају са вашим нивоом, али страх од већине њих је боље превазићи. Као што је класик рекао: "Ми певамо лудило храбрих".
  6. Никада не уштедите на квалитету. Боље је уштедети новац за добар,квалитетну плочу направљену од канадског јавора, него да купите кинеску верзију која ће вам донети само потешкоће и разочарење. Немојте се спасити на штету, јер ваш задатак није само научити како се возити, већ да бисте смањили могуће повреде и модрице.