Бициклистичка тура

Бициклистички излети су прилично честиЗанимање које се односи на туризам. Бицикл у овом случају је главно превозно средство. Као такво, бициклизам ће проћи кроз читав циклус руте без ограниченог времена. Излети за бицикле могу бити једни, зими, аи многи превазилазе велике раздаљине чак и код деце.

Једнодневни излети

Понекад је тешко пронаћи пратиоцаДругачије путовање, толико туриста преферирају појединачне вожње бицикла. Предности оваквих путовања укључују чињеницу да можете направити појединачну руту и ​​не зависити од сапутника. Усамљеност је такође корисна за познавање себе, за контролу самог себе и обучавање вашег самопоуздања.

Недостаци таквих кампања укључују недостатак помоћи у случају могућих потешкоћа, а трошкови самотног "пливања" су често већи.

Бициклизам с дјецом

Често је и бициклизамДеца, али постоји много више одговорности. Неопходно је помоћи у томе да се са вама обезбеди све што вам треба (храна, лек, одећа). Поред тога, са дјететом је боље не ићи на дугим правцима. Има много парова који више воле да путују са неколико породица у исто време, а постоји подршка једни за друге, а деца неће бити толико досадно.

Зимски бициклистички излети

Такви посетиоци ће вероватно бити највишеекстремно. Након проласка зимске руте, мало је вероватно да ћете се плашити летења. Обучавајући своју вољу и издржљивост, усредсредите свој лик, који ће утицати на ваш отпор напетости када се вратите у град. Припрема за бициклизам треба бити веома опрезна, јер на зимском путу практично нико не може рачунати.

Бициклистичка опрема

Пошто је бициклизам лепОдговорни, онда морате озбиљно схватити избор опреме. Зато будите сигурни да купите врећу за спавање. Уобичајена торба је погодна за лето, а топлија је погодна за зиму и пролеће.

Изаберите ципеле и одећу која би требала

Бициклизам

Будите другачији за рекреацију и вожњу. Главни задатак одеће за путовање је уклањање влаге и истовремено загревање. Погодне су различите флеке тканине.</ П>

Такође укључите у постављене личне ствари и КЛМН (пан, кашику, посуду, нож), без овога ћете имати стварно тешко, нарочито ако је путовање планирано неколико дана.

Основа ваше опреме треба да буде комплет за прву помоћ, који мора нужно укључити хитну помоћ за модрице, средства за гастроинтестиналне поремећаје, средства за бол и прехладу.