Како научити ролере

Питање како научити како возити ваљка,Интересује најразличитије категорије узраста људи. Ипак, рекламе у нашем времену - прилично модеран тип активности на отвореном, што потврђују многи затворени ролери и игралишта.

Где да научите ролере?

С обзиром на нашу сурову реалност и чињеницу да је тоАсфалт није увек савршено глатко, најбоља опција је подучавање клизања у затвореном ролетни, гдје је под савршено глатка и нема препрека.

Како научити вожњу ваљком?

Прво морате да савладате почетну позицију. Дакле, стављате ваљке, кољенице, комбинезоне и друге заштитне елементе. Немојте их запостављати, поготово у првом реду!

Савијте ноге у коленима тако да је доња нога изнадПрст ногу - нижи који седите, сигурније ће бити ваш покрет. За равнотежу руке, стегните се напред, савијте се на лактовима и мало ниже - тако да би вам било згодно да стојите. Са ове позиције морате почети да се крећете.

Ноге требају бити око ширинеРамена. Сок једна нога рахло се распаја на боку, још један потез, тежина тела се помера на прву ногу. И сада долазите! Стопала коју сте гурнули, спустите, нагињеш прстом мало бочно, а сада истисните другу ногу. Дакле, настављајући овакав покрет, успешно ћете се померити. Не заборавите да морате носити тежину гравитације са једне ноге на другу - то је кључ вашег успеха приликом јахања.

Пробајте разне могућности за јахање - урадитеДуги и глатки покрети, а напротив - брзи и кратки, чиме се убрзава или успорава њихов покрет. Не заборавите да прво на земљу отпусти чарапу, а тек тада - пета. Дакле, можете брзо научити да скате.

Како научити да кочите на ваљцима?

Бићете изненађени, али многи људи који су се возили годинама и

брзо научите да скате

Нису овладали правилном техником кочења. Зато вам није потребно узнемирити ако не успете.</ П>

Гледајући око своје опреме, приметићете тоједан од ваљака у пети део је полуга која скоро додирује тло. Ова ивица је кочница. Да би се кочила, стопало са кочницом треба лагано поставити напред и показати мало уназад, преносећи тежину тела на задњу стопу. Ако то не урадите - ризикујете да одмах научите да седите на жицу! Немојте заборавити, нећете одмах устати, као да сте ископани - а што брже сте возили, то ће вам више пута морати превазићи да бисте зауставили. Када осетите да стојите прилично непрекидно, можете уклонити стопало од кочнице.