Скијашки центар

Ако нисте добили летовање у лето - неБудите узнемирени. Не постоји ништа боље од зимског одмора у једној од најбољих скијалишта у Финској - Рукки. Ту је, у Златној капији у Лапланду, и идемо данас на виртуелно путовање.

Златна капија у Лапланду

Није за ништа што Рукка носи поносно име Златногкапија Лапланд. За разлику од многих његових колега, Рукк центар није на било брду, а већина ове планине - са висине 493 метара надморске висине, много ски лифта, велики снежног покривача, као и других атрибута само-поштовања планинском центру. Поред успјешних природних подацима, она има висок квалитет и ниво услуга - чак и ако је хладно уплаши или снег пада довољно, курс ће бити стављен вештачки оснезхненииа систем.

Скијашки центар рукка_1

Скијашки центар рукка_2

скијашки центар рукка_3

Укупно, Рукка не може понудити своје госте нине много, али чак 28 путева различитих нивоа сложености. Ски лифтови у насељу су опремљени у алпском стилу, што значи да свако може направити спиралу дуж свих рута.

скијашки центар рукка_4

Скијашки центар рукка_5

скијашки центар рукка_6

И наравно, финско одмаралиште не може учинити без своје резиденције Деда Мраза, што ће бити занимљиво посјетити и дјецу и одрасле особе.

Скијашки центар рукка_7

Скијашки центар рукка_8

Скијашки центар ханд_9

Ресорт Рукка, Финска - шта треба учинити?

Поред директног скијања,Рукка нуди многе могућности занимљиве и корисне да проводе време. Међу њима - моторно возило, санкање паса, купање у ледени рупи и зимско роњење.

скијашки центар рукка_10

Скијашки центар ханд_11

Скијашки центар рукка_12

Ако се зимска забава напокон труди, онда25 км од бање у Хотел Холидаи Цлуб Куусамо је водени парк са 1000 и 1 воденим атракцијама. И на централном тргу Рукк у главном тржном центру је пуна продавница, који су, без сумње, жељни да привуче лепе жене у куповину. Да људи не досади у овом тренутку на располагању добро опремљена теретана. И деца забављају забавне аниматори за децу играоница.

скијашки центар ханд_13

скијашки центар рукка_14

скијашки центар рукка_15

Ресорт Рукка, Финска - када ићи?

Сезона празника у Рукки траје више од девет месеци - од октобра до јуна. Врх туриста пада на божићне празнике иу периоду од друге половине фебруара до краја априла.

скијашки центар рукка_16

скијашки центар ханд_17

скијашки центар рукка_18

Спа Рукка, Финска - од чега да боравите?

Скијалиште Рукка представља својегости имају велике могућности у погледу избора места за боравак. Свеукупно, одмаралиште може истовремено угостити око 23 хиљаде гостију, стављајући их у удобне хотеле и просте сеоске куће.

скијашки центар рукка_19

скијашки центар рукка_20

скијашки центар ханд_21