За оне који још нису изабрали, без обзира који образацставите га на раме или на други део тела, а за праведно радозналог, у овом чланку ћемо говорити о тетоважама које би требало да доносе срећу и богатство својим власницима.

Од древних времена људи на различитим местима на Земљи су привуклињегово тело магијски цртежи и знаци, који симболизују различите акције. На пример, неке слике треба да одвоје зле духове, друге - привуку срећу, друге - симболизују плодност и профит. Али савремени човек, баш као и хиљадама година, верује у моћ различитих изворних цртежа, које се сада зову тетоваже.

Тетоваже у облику животиња

ЛЕО. Нема сумње да је краљ звери, приказан од стране мајстора тетоваћа на тијелу, донијети не само срећу, већ и јачати снагу духа и самопоуздања.

тетоважни лав

ФОКС. Лупа црвенокоса животиња доноси успех и просперитет. Многи кажу да лисица помаже предузетницима и људима на лидерским позицијама.

тетоваже лисице

ЦАТ. Према веровањима морнара, мачка доноси срећу иуспјех у послу, стога на броду су увијек узимали сутра другог пријатеља. И ко не може с њом свуда да узме живу мачку, може се сама сама поспремити својим имиџом, а не дијелити срећом.

тетоважа мачака

ДОЛПХИН. Тетоважа у облику ове славе животиње симболише не само срећу, већ и слободу, као и заштиту.

таттоо делфин

ГОЛД ФИСХ. Најпознатији извођач жеља дефинитивно ће помоћи у пословању и донијети срећу.

златна рибица тетоважа

МАРИНЕ ЦОНЕК. Слика овог морског створења доноси власнику не само успех, већ и срећу, превазилажење препрека у било ком послу.

таттоо сеахорсе

Јахорина. Ова племенита животиња у антици веома је цењена од стране различитих националности, људи су веровали да њен имиџ доноси новац и срећу.

тетоваже

ЕЛЕПХАНТ. Ова величанствена животиња приказана на телу требало би да доноси срећу, великодушност, стрпљење, просперитет и срећу.

слон татуировки

СПИДЕР. Упркос чињеници да се многи од нас плаше овихстворења и још једном не би волели да се суочавају са њима, тетоважа у облику паука се сматра амулетом болести и опасности, а такође привлачи срећу и срећу.

паук тетоважа

ЛИЗАРД. Брзи и хладнокрвни гуштер доноси снагу, срећу и просперитет у послу.

тетоважа гуштер

ФРОГ. Слика жабе је данас најпопуларнија. Верује се да зелени скокови доносе богатство и срећу у свим подухватима.

тетоважа жаба

СНАИЛ. Упркос чињеници да је клизава и спорастварање, он има заштитну шкољку, у којој се можете сакрити од невоља. Дакле, пуж симболизира шарм, заштиту, упорност и, сходно томе, срећу.

таттоо пуж

Тетоваже у облику инсеката

ГОСПОДА. Ово је све време омиљени инсект "ради" као чувара од зла око и кварења, привлачи срећу и просперитет.

тетоважа ладибуг

БЕЕПС. Радница-бака нужно доноси успех и помоћи ће у решавању тешких животних ситуација, слика овог инсекта говори и о марљивости, позитивном и сунчевом светлу.

пчела тетоважа

БЕЕТЛЕ-СЦАРАБ. Чак и из древних увјерења веровало се да овај хрошч симболише срећу и срећу.

Сцараб беетле таттоо

ДРАГОНФЛИ. Кажу да слика сточног змаја на тијелу помаже претварању живота на боље, привлачећи просперитет и просперитет.

тетоважа змајеваца

Тетоваже у облику птица или њихових перја

СВАЛЛОВ. Слика ове птице је популаран талисман, гутљај доноси срећу и симболизује младост духа, наде и љубави.

гутање тетоваже

ПХОЕНИКС. Шта год да се деси, птица феникса ће се увек поново родити из пепела, тако да је њена слика симбол воље, поновног рођења, бесмртности и просперитета.

Пхоеник Таттоо

КОЛИБРИ. Мала тврди птица је веома лепа, стога она као талисман доноси снагу, енергију, побољшава финансијски статус и симболизује марљивост.

тетоважа колибрима

ПЕРИОД ПЕРУНА. Перје увек носило је одећу и косуИндијанци. Веровало се да ови симболи доносе материјалне предности и среће, али то се не односи на пауново перје, јер они могу "наградити" обрнути ефекат и окренути срећу.

птичје перо тетоваже

Тетоваже у облику биљака

АЦОРН. Овај "јак нутлет" симболизује снагу, здравље, срећу и мужевност.

таттоо ацорн

ЦЛОВЕР. Требало би да буде са три или четири латице, а сви од детињства знају да ова биљка доноси срећу и успех.

тетоважа детелина

ЛОТУС. Лотосов цвет симболизује успјешно превазилажење препрека и постизање циљева, а такође изгледа веома лијепо на тијелу, посебно женски.

лотус таттоо

ОРЦХИД. То је цвет индивидуалности, који доноси луксуз и богатство свом власнику.

тетоважа орхидеја

Данди. Слика на телу у облику лепог цвета доноси позитивну, позитивну енергију, срећу и успех у вашем животу.

тату од маслачења

Тетоваже у облику митских створења

УНИЦОРН, ПЕГАС. Ако ставите слику ових чистих митских створења на своје тело, доносеће вам успех, љубазност, чистоћу и комад магије.

Пегазова тетоважа

РУСАЛКА. Морнари и људи повезани са једрењем често се испуњавају сиренама као амулет среће и успеха.

тетоважа сирене

ДРАГОН. Драгон у многим културама - не само симбол добре среће и богатства, али и храбрости и снаге, и поред тога, ово сјајно створење - чувар против злих духова.

Драгон

Тетоваже у облику предмета

Потковица. Сви знају да је обрнута потковицанеспоран симбол успјеха и просперитета, сви наши преци су задржали такав објекат као чувара. Наравно, ако поставите слику потковице на тело, то ће такође постати симбол среће.

поткове тетоваже

ЦОИНС, ЦОУПЛЕС. Недвосмислено, имиџ новца доноси богатство и просперитет власнику.

тетоваже новчаница

ЗНАК НЕФИНИТЕТА. Ако себи ставите тетоважу у облику таквог знака, онда сте осуђени на успех и финансијско благостање. Такође, "обрнути осам" штити здравље свог власника.

бесконачна тетоважа

СКУЛЛ. Лобање је било најраније размотрено као амулет и симбол благостања.

тетоважа лобања