месечно након еко

Ин витро ђубрење за многежене су једини начин да замислите и издрже здраво дијете. Међутим, како показују статистички подаци, овај поступак се не успјешно завршава успјешно, а након неког времена након ИВФ-а жена има мјесецни период. Хајде да детаљно погледамо ову ситуацију, и покушаћемо да сазнамо: шта се надгледа након ове процедуре?</ П>

Када менструација почиње након неуспешног ИВФ-а?

Као што је познато, менструални пражњење нанема нормалне трудноће. Стога, ако након неког времена после ИВФ боли бол у стомаку, као и пре менструације, а тест за хЦГ је негативан, поступак је био неуспешан.

Што се тиче тренутног термина, кадапочне мјесечно након неуспјешног ИВФ-а, онда је све индивидуално. Као што знате, самој процедури претходи период хормонске терапије, како би се стимулисала јајника. На крају, ово утиче на рад хормоналног система. Зато вам треба времена да је вратите.

Лекари сами обично не наводе одређене рокове,одговарајући на питање, када се месечно појављује после ИВФ-а. Према запажањима искусних специјалиста, већина жена слави менструални ток у интервалу од 3-12 дана након процедуре. Истовремено, први дан излучивања неинтегриран, подсећају на мрље и имају браон боју.

Шта још може проклети пражњење после ИВФ-а?

месечно након неуспешног еко

Кашњење мјесечног након неуспјешног ИВФ-а, каоправило је резултат психолошког шока жене (проузрокована неоправданим очекивањима), као и рестаурација функционисања гонада. Ако је прошло више од 10 дана од поступка (ако нема ХЦГ у крви) и нема секрета, вреди видети доктора.</ П>

Сасвим другачија ситуација, када након ИВФ-аиспуштање крви из вагине у великој запремини. Ово може указивати на крварење у материци, што изазива неуспешна имплантација феталног јајета. У таквим случајевима жена треба хоспитализацију и чишћење утералне шупљине.