каква изгледа здрава вагина

Да би временом реаговали на промене,појавила се у репродуктивном систему, жена треба да замисли како изгледа здрава вагина. Да размотримо овај орган репродуктивног система детаљније.</ П>

Како изгледати здрава вагина?

Ово тело је еластично, шупљемишићну тубу која потиче из грлића материце у материци и глатко пролази кроз генитални појас. Просјечна дужина вагине у мирном стању достиже 7-9 цм. Током сексуалног дјеловања, као и са испоруком, дужина вагине се повећава и може досећи 12-16 цм.

Зидови вагине обично треба да имају униформубојење. Најчешће су бледо розе. Међутим, треба напоменути да приликом ношења бебе могу набавити цијанотичну нијансу, што није кршење.

Вагинални зидови су густо покривени жлездама, што јепроизводе одређену врсту мазива. Она је она која се издваја на сексуалном сертификату или чину и у тренутку узимања девојке, промовишући нормалан ток сексуалног процеса.

Количина излучене слузокоже материце из здраве вагине је мала. У исто време, увек је провидан, без мириса.

здрава вагина

Које промене се јављају са вагином уз повећање старости?

Реците како вагина делује здравожене, вреди напоменути да, како она расте, нешто се мења. Са почетком пубертета, овај орган постаје дужи и шири. Стога, тело се припрема да примени главну функцију репродуктивног система - ширење.

Са изгледом женског бебице је здраваВагина донекле мења свој изглед. Њени зидови, по правилу, су снажно растегнути. Враћање целокупног репродуктивног система долази у року од 4-6 месеци.