мала вагина

Често, посебно младе жене, на основуњихова неизвесност и сексуална неискуства, сложена око величине њихових репродуктивних органа, нарочито вагине. Често, гинеколози на својим пријемима чују приговоре да због чињенице да жена има малу вагину, њен партнер не добија задовољство од љубави. Хајде да покушамо да схватимо која величина овог тела треба да буде у норми, и шта да радимо у тим случајевима, ако жена заиста има веома малу вагину.</ П> Колика је вагина код жена?

То мора да се каже у својој структуриорган личи на шупљу мишићну тубу чија дужина и ширина могу варирати због различитих узрока. Стога се утврди да у тренутку сексуалног узбуђења, као иу генеричком процесу, зглоби вагине су зглобљени, чиме се повећава његова укупна дужина.

Нормално, у нормалном стању, дужина овогаТело је 7-12 цм повећава на порођају до 19 цм! Што се тиче вагиналног ширине, у просеку је у стању мировања од 2-3 цм, а током односа може бити повећан до 5-6 цм. На излазу из одојчади порођајни канал, пречник тела одговара у потпуности циркумферентних новорођенче главу.

Зашто жене могу имати малу вагину?

Прије свега, потребно је рећииндивидуалне карактеристике тела. У процесу одрастања дјевојчица, сви његови репродуктивни органи повећавају величину, укључујући и вагину. Дакле, већ ближе периоду пубертета (11-13 година) постаје шири и не тако кратак. Међутим, с обзиром на утицај на тело девојке различитих спољашњих фактора, раст репродуктивних органа може успорити.

Често, жене са малом вагином имају проблема у раду репродуктивног система. Међутим, ово је, по правилу, разлог за малу величину овог тијела, а не последица тога.

врло мала вагина

</ П>

Може и мала величина вагине код девојакабити због недостатка сексуалних односа. У већини случајева, уз регуларну сексуалну активност, постоји благи пораст величине овог органа.

Стога је то потребно рећи увећини случајева, лекари утврдили да ли је девојци малу вагину, једноставно не могу. У оним случајевима у којима његова величина спречава нормалан сексуални живот, изведена пластичну операцију која помаже производе као улазни проширење и исецања ткива ожиљка (уклањање вишка објеката везивног ткива формира, на пример, након операције на репродуктивне органе).