како да направите разлику између месечног и раног побачаја

Многе жене у раној трудноћиЗанима ме како разликовати месечну и побачај. Чињеница је да се отприлике сваке 4 жене на почетку трудноће суочавају са појавом вагиналног пражњења, о природи коју она не зна ништа. Још збуњујућа је чињеница да се појављују истовремено са ранијим менструацијама.</ П> Који су главни симптоми побачаја у раним фазама?

Како би се разбили побачаји од такве појаве као менструације, жена треба да зна шта се дешава када се трудноћа прекине и које знаци то указују.

Најчешћи симптом овог поремећајаје вагинално крварење. Природа и обим секрецења су веома различити. Међутим, у већини случајева, не почиње снажним крварењем, што је праћено болом, а временом се њихов волумен повећава.

Најчешће, крварење је шкрлатно, мање често смеђе. Трајање излучивања може бити 3-4 дана. У овом случају, бол може да пређе и поново се појави.

Из свега наведеног следи да су главни знаци побачаја у раној фази:

  • крварење из вагине;
  • како направити разлику између спора и менструације

    бол у доњем делу стомака, који може да врати;
  • опште погоршање стања жене (вртоглавица, мучнина, повраћање);
  • појављивање дела плодног јајета у секрецима.
Шта је опасно за побачај у раним фазама?

Жене, посебно оне које су у прошлости већ ималеабортус или спонтани побачај, треба знати како га препознати од мјесечног мјесеца, како би на вријеме предузели неопходне мјере. Чињеница је да таква држава може имати негативан утицај на женско тело. Дакле, често фетално јаје и остаци ембриона не излазе из материце материце, што доводи до инфекције која захтева медицинску негу.