Претње симптоме побачаја

Данас су трудне жене све вишепроблем пријетње спонтаног побачаја, чији симптоми понекад подсећају на мјесец или болести генитоуринарног система. Али за сваку жену веома је важно знати како утврдити појаву пријетње од побачаја. То је неопходно тако да трудница не узима узалудно трауматизацију таквог нервног стања будућег бебу.

Спасавање је спонтани абортус, што може бити последица следећих фактора:

  • болести праћене знатним повећањем телесне температуре;
  • Токсикоза;
  • некомпатибилност Рхесус фактора;
  • претеран физички напор;
  • честа сексуална дјела;
  • стални напади и искуства.

Како се манифестује опасност од спаса?

Обично свака жена има прве знаке претњеСпаљивање манифестује мање или више исте, али понекад постоје и неке разлике. Зависи од структуре тела труднице. Међутим, и даље су најчешћи знаци пријетње спонтаност:

  1. Бол у доњем делу стомака, који може бити праћен вагиналним крварењем. Ако се таква болна осећања не заустављају у току дана, онда је неопходно одмах обратити се лекару.
  2. Када претња од побачаја може да се појави крвљуекскреције које су присутне три дана. Такви секрети могу изгледати као менструални, имати смеђу или црвену боју (што је сигнал за доктора)!
  3. Вагинално крварење може бити праћено болом или грчевима који се јављају када прети асортиман и представља ектополошку трудноћу.

Ако је жена имала побачај раније и токомследеће трудноће, крварила, бол, крварила са тремовима, онда је потребна хитна хоспитализација. У болници, када се јављају симптоми претњи од спора, лекари предузимају најхитније мјере,

бол при претњи побачаја

због чега се избегава спонтани абортус.</ П>

Када постоји претња од побачаја?

Најопаснији период трудноће јеПрви триместар, у којем се најчешће јавља пријетња од побачаја. Већ ближе 28 седмица и касније, опасност од прекида трудноће се смањује и практично се не плаши.

Али важно је запамтити то ако у трећем тромесечјуВинасхиванииа дијете из вагине појавио се уочавањем, тада морате хитно консултовати лијечника. Болница треба да елиминише ризик од абортуса или одвајања плаценте у предвиђеном року.