Имена за близанце

Неугодно за неке парове који бирају име дететапостаје још теже ако се близанци појављују у светлу. На крају крајева, сви родитељи желе да њихова дјеца имају прекрасна имена, с којима ће сви рођаци бити срећни, али ипак је увијек избор за оца и мајке.</ П>

Имена за двојчице дечака и дјевојчица

Најчешће, родитељи воле да зовудеца различитог пола са сагласним именима. Пун имена, наравно, варирају. Али, скраћено или помало, миловати, звуче као Таниа и Ваниа, Лиониа и Лилиа, Дасха и Сасха. Неки зову новорођене близанце Адам и Еве, иако црква то не одобрава увек.

Догађа се да родитељи дају слична именаблизанци - Валентина и Валентина, Александар и Александра, Еугене и Еугенија, Валерија и Валерија. Верује се да су деца са таквим именима врло повезана једни с другима, иако се исто може рећи и за друге близанце, јер су из самог концепта заједно.

Имена за близанце девојке

Статистике показују да родитељи верујухитно је назвати саговорнике или, у сваком случају, једно писмо: Анастазија и Алина су врло чести пар, као и Марина Ангелина. Још једна занимљива верзија Еве и Зоие - имена која се састоје од три слова и значења "живот", али само на различитим језицима.

Мушка имена за близанце

У посљедњих неколико година постојала је тенденција да се дјеца називају старим слованским именом или онима које су дјеца навикла у прошлом веку. Јарослав и Свјатослав,

Лепа имена за близанце

Мстислав и Венцеслас, или Ваниа и Васиа, Макар и Назар. Пожељно је изабрати имена сагласника који имају нешто заједничко једни с другима.</ П>

Избор правих имена за близанце, требало бида виде, да одговарају кореспонденцији и презимену. Смијешно је ловити нова фангирана имена страног поријекла, која може глупо звучати заједно са нашим именима, а дијете ће морати да издржи ову вршњачку посмртност због тога.

Ако заиста желите да изаберете прелепа имена заблизанци, као што су Ницолетт и Сабрина, или Аугустине и Адриан, онда морају да се сретну са руским презименом и патроником. Само у таквом случају необично име ће бити релевантно у нашој земљи.