Јесен фото сесија са идејама за бебе

Неуспјех боја, невероватно прекрасни пејзажи ивелики сунчано време - такви тренуци управо креирали како би остали у сећању до краја живота. Заиста, када је јесен снажно наговештава да је лето заувек отишла - да је време да се прошетамо по камеру и уживајте доста последњих сунчаних дана, светло да се одагна тугу, да прошири слободно и позитивно наелектрисање пред предстојеће кишне сезоне. </ П>

И родитељи уопште нису опростљивиодличан начин да се проведе јесен фотографисање у природи са децом, упркос чињеници да су идеје за њено спровођење у ово доба године само сет. Нека се тривијалне и свакодневне слике - малишан, лудо у шареном лишћу, или уобичајени венац жутог јавора оставља на глави А Литтле Принцесс - у суштини јесен сликања, не само да се оригиналне и креативне фотографије, већ у стварању атмосфере породице јединство и опуштање тих срећа.

Предлажемо вам да спојите пријатнукорисно: забавите се и попуните албум породице са необичним сликама. Дакле, јесењска фотосија о природи са децом: најбоље идеје, додатна опрема и правила тренинга - расправимо.

Варијанте јесење фотографије са дететом

Најбоља места за фотографисање јесењем фотографијом -ИТ паркова. Ако живите у близини реке или у шуми, постоји и могућност да се у потрази за прелепих пејзажа и прибор. Наравно, да изабере место за потребно је фото сесија, узимајући у обзир временске услове и децу. На пример, путовање у земљу шума није увек најбоља опција за родитеље са бебе: бебе треба времена се мењају пелене и храну, али није лако да се уради на улици или у колима.

Али, претпоставимо са местом које смо одлучили, садамораш се бавити земљом. Идеје за држање јесенског фотографисања са дететом су многе - чак и обична шетња у парку може се "премлатити" и учинити стварно креативне кадрове. На пример:

  1. Пикник у природи. Недавно је ова идеја посебнапопуларан међу професионалним фотографима. Међутим, то не значи да је слика добијена монотоно и досадно, такмиче у преекспониран Цлассицс Сериес. Не, у овом случају све зависи од инвентара и пејзажа. На пример, јесен фотографисање са дететом испод једне године може да се потроши на усамљеном месту, седи дете на топлој ћебе и раширио се у близини својих омиљених играчака. Исто тако, мислећи причу, не треба да заборавимо да је пад - ово доба жетве, односно прибор за јесењег заседања са дететом може да послужи као: лепу корпицу са воћним, традиционалним бундеве и, наравно, пада букет цвећа и биља.
  2. Активне игре. Када је реч о старијој деци, одмахЖелим да додам мало динамике сликама. На крају крајева, не би се све бебе дивили јесењим пејзажима са нежност, седећи с родитељима на клупи. Наравно, иако време допушта мрвице које желите да водите и забавите - не ограничавајте децу, већ наставите да фотографишете, - међу примљеним сликама, сигурно постоје стварни ремек-дела. Још необичнији јесени фото-снимци деце указују на присуство додатне опреме. То могу бити ваљци, бицикл, кугла, скутер. Мало је вероватно да ће мале принцезе одбити позадину под прекрасним шареним кишобраном или носити прелеп светлу шешир са великим балоном. Поред тога, дечији фото сесија има потенцијал да постане жив и непосредан, ако деца слажу да уђе у слику и промени у костиме омиљених ликова из бајке.
  3. Мама и дете. Идеје за јесење фото-снимке мајке садијете није мала - ово је исти пикник у парку или костимографија са облачењем. Занимљиво је гледати фотографије на којима су мама и кћерка обучена у исту одећу.

У закључку желим рећи: не заборавите да се листови брзо пада, а сваки дан постаје хладнији и још је забавно фотографисати у влажним и слабим временским условима. Стога, ако сте и даље пропустили тренутак, боље је провести јесење фото сесије са дететом у студију, идејама и опремом за коју ће вам бити понуђен професионални фотограф.

јесење фотографије са идејама за бебе 1

Јесен фото сесија са идејама за бебе 2

јесење фото снимке са идејама за бебе 3

јесен фото снимак са идејом за бебе 4

јесен фото снимак са идејом 5 дјеце

јесен фото снимак са идејом за бебе 6

јесен фото снимак са идејама за бебе 7

јесење фото снимке са идејама за бебе 8

јесен фотографија са идејама деце 9

јесење фотографије са идејама деце 10

јесење фотографије са бебом идеја 11

јесен фото снимак са бебеном идејом 12