беба замрзавање

Гледајте задовољни деца скуеалинг,лети зими са клизачем доле. На ономе што једноставно не возе: цилиндри из аутомобила, картонске кутије, пластични дијелови, портфолији - дјечја сазнања су невероватна. Нудимо вам да спасите своје дете од потребе за вожњом, шта ћете имати, и дајте му дечији ледени пакет, модерну алтернативу санкама.

Сорте ледено хладне

  1. Меки Ледени. Једна од најнепосреднијих опција. Састоји се од густих тканина сјајних забавних боја. Унутар оваквог сладоледа налази се прилично густа уметка различитих топлих меких пуниоца (холофаибер, синтепон, полипропилен, итд.). Мекани папучи изгледају као врећа са ручком. Захваљујући овој ручки, погодно је да дете дође низ брдо. Ова ствар тежи само 300 гр, тако да чак и најмањи аматер може да је вози на клизачу. Иначе, асортиман меканих ледених капица није ограничен само на једну ручку. Постоје модели где су оловке два, захваљујући њима не можете само да се спустите низ планину, већ управљате својим превозом. Иако су дводелни ледени стубови скупљи.
  2. Сладолед цхеесецаке. То је врста округлог леденог хладноћапотичу из поменутих моторних комора. Изгледа као мраз као камера покривена тканином, у нашем случају то је ПВЦ. Ови сокови се називају цевима. Димензије се могу одабрати за двогодишње, а за велики јаки мушкарац. Наравно, за обичног дворишног ролера, хладноће је превише "хладно", али за вожњу са великих слајдова - сама ствар.
  3. Сладоледни троуглови. Најчешћа варијанта хладноће леда. Да ли вреди пени, седишта су мала, тежина је још мања. Такви ледени прехлади направљени су од пластике или пластике хране. За удобност, многи модели имају ручицу за коју беба може

    мекан лед

    Наставите да се крећете. Боје таквих санкција су толико разноврсне и богате да ће окусити чак и најизражајнијег народа.

Скок леда данас је скоро замењенједном омиљеном санком. Сада, да бисте се само возили у дворишту са планине, довољно је да направите компактан комфорни ледени пакет, а да не сипате санкама са вама, што је, уз то, приликом скијања са слајдова веома опасно. Ниједна генерација нема ожиљке од тркача снажно убрзаних санкција. Да, и сложићете се да је боље возити лед-бреакер него на актовку, јакну или непознату кутију.