дечији тобогани за кућице5

Деца су веома корисна у свежемваздух, али да је то било забавно, предлажемо да инсталирате дечје сандуке и, наравно, омиљене слајдове за сву децу. Тада се поставља питање: "Зашто узети дете у колибу?" биће повучени бар неко време и задовољни родитељи ће моћи да раде свој посао.

Дјечији слајдови за кућице могу се направити одразни материјали и овде, наравно, морате да стечите све: и жеље дјетета, и сигурност слајдова. Морате изабрати поуздани слајд, проверавајући јачину структуре, али и одговарајуће место где га инсталирајте. Требало би да буде равно, а поред њега не би требало бити било каквих граница или било каквих избоклица.

Избор дечијих слајдова за викендице је веома велики, иИзрађени су од различитих материјала: дрвета, метала и пластике. Хајде да погледамо све предности и слабости сваког материјала за дечији клизач и направићете избор на основу ваших жеља и услова.

Клизачи за децу треба да буду јаки,Висина слајда зависи од старости вашег детета, односно, старије дете неће бити заинтересовано за мали брд. Али, ако и даље сумњате, од којег материјала бирамо брдо, предлажемо да узмете у обзир најпопуларније верзије слајдова за децу и избаците предности и слабости.

Метални клизачи за децу

Главна предност металних слајдова- они су издржљивост и снага. Али наша деца расту и није потребно држати брдо пола века. Недостатак слипова металне дечије за даха је - у зими су врло хладни, немогуће је напустити брдо лети, јер је вруће и, наравно, не треба заборавити на корозију метала.

дечији тобогани за летње кућице

Пластични слајдови за децу

Пластична брда за децу су светла, лепа,било која боја и величина, може бити равна и таласаста или полукружна. Пластика је глатка, на њој нема чипања, а ваше дијете не вози сплит, ау зимској сезони беба може сигурно да се вози на брду, јер пластични клизачи за дјецу одржавају своју температуру добро. За разлику од дрвених и металних слајдова, пластика је наравно крхка. Стога, морамо пажљиво приступити његовом избору.

дечији тобогани за кућице2

Клизачи за напухавање за децу

Летови за напухавање воде за децу су важни током лета,поготово ако са њима је могуће убацити у воду, а биће занимљиво не само за децу, већ и одраслима, који ће такође добити много утисака и позитивних емоција у вожњи. Такви слајдови могу бити различитих величина и облика, а за удобан клизање на слајд корито може добити воду.В хладне сезоне на надувавање слајдова су ваздух и уклоне за складиштење у циљу очувања материјала до следећег лета у стању да поново јаше. За деца млађа има мали мекани Роллер Цоастер - врло сигуран - они су светле и ниска, беба са задовољством и без страха ће бити на њима да вози.

дечији тобогани за летње кућице

Брда за дјецу дрвеном

Стицање слајдова за децу са дрвета,обратите пажњу на то од које врсте дрвета и шта се третира - ово је веома важно, јер упозорава дрво од отока и уништења. Предност дрвеног брда за дјецу - направљен је од еколошки прихватљивог, топлог материјала. Али није трајна и захтева сталну негу, не толерише кишно време, може се деформирати или гнати.

дечији тобогани за кућицу3

Спортски слајдови за дијете неће донијети само пуно позитивних емоција, већ ће и физички развити. Клинац са задовољством ће се спустити и уздићи, чиме се ојачавају мишићи ногу.

Слајдови за дјецу су врло велики избор,сада је на вама како ћете изабрати материјал и гдје га ставите - у земљи или у дворишту, деца ће бити срећна у сваком случају, јер је брдо забава и спорт за дјецу.