Ким Кардасхиан и Кание Вест

Друга трудноћа је дуго очекивана36-годишња Ким и њен супруг Кание Вест. Скоро одмах по рођењу кћерке Севера, пар је одлучио да не одлаже с појавом другог детета. Међутим, следећа концепција је морала да чека око две године. Информације о поновној трудноћи Ким Кардасхиан пројицирали су у медије у пролеће 2014. године.

Рођење наследника

Беба је рођена 5. децембра 2015. годинеЈедна од многих клиника у Лос Ангелесу са тежином од преко три килограма. Рођење је извршено царским резом, што је узроковано неправилним положајем фетуса у материци материце. Упркос чињеници да је дечак рођен три недеље пре рока, доктори су одмах приметили његово одлично здравље. Такав радосни догађај привукао је публику тако узбуђену чињеницу да је званичном сајту Ким због краткотрајног саобраћаја неко време зауставио свој рад, а затим је поново наставио.

Изаберите име

Чак и пре рођења његовог сина, новинари више путаЗбуњен пар звезда са питањима о избору имена за дечака. Ким је некако рекла да жели назвати њеног сина Еастон, тако да би се ускладила колико и кћерка сјевера. Међутим, Кание није много волела ову идеју. У интервјуу је изразио своје сумње да би се такво име добро уклапало са именом Запад. У децембру је постало познато да је име Свеца, који на енглеском значи "свети", погодан за свог сина Ким Кардасхиан и Кание Вест. Ова одлука изазвала је помешане реакције међу навијачима пара и једноставно међу становницима интернета. Ова вијест је одмах била подвргнута загрејаним дискусијама у мрежи. Не без кавстичних вицева упућених Каниеју, који је више пута признао одступање религиозне теме у свом раду, што је често изгледало комично у очима јавности. Имајте на уму да име дјетета по америчкој традицији има и други дио, а то је Роберт, у част његовог оца Ким Кардасхиан, да нема приговора Кание Вест-у.

У овом тренутку, мрежа има само једну слику свог сина Ким Кардасхиан и Кание Вест, а то није све, већ само руке новорођенчета, гдје држи палац, његову старију сестру Север.

син Ким Кардасхиан и Кание Вест

Крштење

Ким Кардасхиан и Кание Вест нису одлучили самоСа именом новорођеног сина, али и за њега изабрао куму. Она ће бити старија сестра Ким Цоуртнеи Кардасхиан. Крст је одлучено у априлу 2016. године у Цркви Св. Јаја у арменској четврти Јерусалима.

види
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди
  • Фотографије виле Каили Дзхеннер су постали познати јавности

Честитамо нове родитеље, Ким Кардасхиан и Кание Вест са лијепим деце и желимо им дуг и срећан живот у браку!

Ким Кардасхиан, заједно са Кание Вест током друге трудноће

Ким Кардасхиан, Кание Вест са својом малом ћерком Севером

Ким Кардасхиан, Кание Вест и њихова ћерка Север

Ким Кардасхиан и Кание Вест на свом венчању

Кание Вест са својом кћерком Севером

Ким Кардасхиан са својом кћерком Севером

Ким Кардасхиан и Кание Вест на крсту северне деце

Ким Кардасхиан и Кание Вест заједно са ћерком Север

Северна кћерка Ким Кардасхиан и Кание Вест