деца одри хепбурн

Још увек има милионе обожавалацамир, али најтраженији и љубавни су само два - њени синови. Многи чак и не знају да ли су дјеца из Аудреи Хепбурн, пошто су не-јавне личности. Њен најстарији син је Сеан Хепбурн Феррер, најмлађи се зове Луца Дотти.

Лични живот Одри Хепбурн и изглед деце

Аудреи Хепбурн брзо је победилапопуларност, као префињене карактеристике лица, шармантни добронамерни осмех и глумац глумца нису могли оставити равнодушним гледаоцима. Биографија Аудреи Хепбурн је импресивна, али њена деца и даље откривају нове занимљиве чињенице из живота глумице.

Светски препознатљив и славни стил икона илепота добијена након пуштања 1953. године филма "Римски празници". Тада је Хепбурн освојила "Оскара" у номинацији "Најбоља глумица". После тога почела је заспати с предлогима за снимање у разним филмовима. Цлассицс је филм са њеним учешћем под називом "Доручак у Тиффани" 1961.

Током снимања у филму "Сабрина" Аудреиупознаје Виллиам Холдена. Ускоро они имају романсу. Познато је да глумица увек сања о дјеци, али њен љубавник није могао испунити њен сан, пошто је претрпела вазектомију. Након тога, Хепбурн је напустио Холдена. Године 1954, глумица и модел су удата за Мел Феррера, а 1960. године родила је првог рођака. Родитељи су дали дечаку име Шона. Вреди напоменути да су дјеца Аудреи Хепбурн, као и цијели њен лични живот, увијек била под знаменством папаразија, али глумица је ипак успјела да их заштити од овога и образује их од холивудске вреве.

Тако да се десило да ће ускоро изгледати јакопородица се раздваја. Следећа брачна личност закључила је Андреа Дотти, који је био италијански психијатар. Чињеница да је човек био млађи од Одри 10 година је вредан пажње. 1970. године Хепбурн и Дотти су имали другог сина, Луке. Убрзо је и глумица прекинула овај брак, јер је Андреа почела да је мења. После тога, она је одрасла своју дјецу. Деца Одри Хепбурн одрастала су без оца, али то их није спречавало да постану прави мушкарци.

Деца Аудреи Хепбурн данас

Најстарији син славне глумице Сеан ХепбурнФеррер је сценариста и писац. Познато је да је он написао многе књиге о свом популарном мајци, који је умро од терминала болести 1993. године. Шон је увек везана за Аудреи. Сада, у многим интервјуима, он каже да је глумица била дивна мајка на њега и његов млађи брат Луке. То је била она која обликују свој садашњи поглед. Млађи син глумице Лука Дотти постала дизајнер, али, као што је његов брат је написао неколико књига посвећених вољеном особом.

види
  • Емили Ратјаковски се упоређује са Одри Хепбурн
  • Насљедници глумице Аудреи Хепбурн показали су ретке слике звезде
  • Анне Хатхаваи Биографија

За Аудреи Хепбурн, породица и њена деца су увек били први, тако да је са њима она поделила своје успјехе.

деца одри хепберн1

деца одри хепберн2

деца одри хепберн3

деца одри хепберн4

деца одри хепберн5

деца одри хепбурн6

деца одри хепбурн7

деца одри хепберн8

деца одри хепберн9