Деца јеннифер лопез

Често деца познатих личности постају темаДискусије новинара и жуте штампе. Папараци су спремни да издвоје милионе да направе бар неколико слика, а уредници популарних часописа су невероватно великодушни чак и за неколико линија. Међутим, нису сви звијезде показивали своју децу. Једна од њих је позната америчка певачица и глумица Јеннифер Лопез, која је скоро шест година могла сакрити близанце.

2008. године, наизглед срећан звезданПарови Јеннифер Ло и Марк Антхони су рођени дуго очекивани суптилни близанци Мак и Емма. У то време, многи су певачу певали на певачу без дјетета. Неки су наставили да се питају да ли има дјеце од Џенифер Лопез. На крају крајева, запањујућа звезда је могла да роди дете тек тридесет седам година. Поред тога, Лопез се показао секси и страственим, због чега је било тешко вјеровати у дуготрајне односе звезде са мушкарцима уопште, па чак ио браку и породичном говору и није ишло.

Нажалост, породица Јеннифер Лопез и Марц Антхони трајала је само шест година, након чега су пар најавили развод. Међутим, певачица није лишила свог детета о праву да види близанце.

Џенифер Лопез са децом

Деца Јеннифера Лопеза су била веома добри звезди. Носити и родити близанце је херојско дело. И још увек треба подићи и расти. Поред тога, Мак и Емма буквално од рођења проглашавају себе истинским томбоиом и немирношћу. Ипак, како каже Јаи Ло, све сузе и живци које је провео у првој години након порођаја исплатила су неограничену количину љубави и осећаја коју је добила од своје вољене деце. Јеннифер Лопез проводи много времена са децом, упркос великом обиму снимања.

види
  • Дзхеннифер Лопес и Алекс Родригес: нови детаљи из живота звезда у новом интервјуу
  • Дзхеннифер Лопез хода на Хамптонсу са Алексом Родригесом и децу
  • Француски одмор Дзхеннифер Лопез и Алекса Родригеса

Близанци често прате његову мајку на турнеји, иако често ова информација је скривен од папараца.

деца јеннифер лопез1

Деца јеннифер лопез2

деца јеннифер лопез3

деца јеннифер лопез4

деца јеннифер лопез5

деца јеннифер лопез6

деца јеннифер лопез7

деца јеннифер лопез8

деца јеннифер лопез9