Разгледница за Ускрс властитим рукама са децом

Када се приблизава светлији празник ВаскрсењаХристе, ваше дијете осјећа атмосферу опће анимације и радости, а свакако ће желети да учествује у припреми за овај незабораван датум. Осим сликања јаја и помагања у припреми ускршњих колача, можете направити прекрасну карту са својом дјецом. Такав ручни поклон ће сигурно одушевити породицу и пријатеље или заузети мјесто части у вашој колекцији кућних заната.</ П> Оригинална карта са пилетином

За нарочито заузет родитеље, који и даљепокушајте учинити нешто занимљиво и корисно код бебе уочи овог хришћанског празника, спремних шаблона за дјецу, на којима можете лако направити ускршње картице својим рукама. Примери се могу видети у нашој фотогалерији.

Ускрсна карта са властитим рукама са децом 7

Ускрсна карта са властитим рукама са децом 8

Ускрсна карта са властитим рукама са децом 9

Ускрсна карта са властитим рукама са децом 10

Ускрсна карта са властитим рукама са децом 11

Ускрсна карта са властитим рукама са децом 12

Ако и даље желите дијете да научи како направити такве сувенире потпуно независно, покушајте направити такву веселу разгледницу са пилетином. Да бисте то урадили, требат ћете:

 • велики лист папирног или тешког папира;
 • маказе;
 • Маркери;
 • играчке очи;
 • перје;
 • бојама водене боје;
 • четке;
 • лепак.

Сада ћемо покушати да овај Еастер цард са својим дететом, да му помогне, ако нешто не ради:

 1. Преклопите лист папира или картона на пола, а затим поново на пола.
 2. Ускрсна карта са властитим рукама са децом 1

 3. Када се тај део и маказе добро одсече, приближите се средишту странице.
 4. Ускрсна карта са властитим рукама са децом 2

 5. У близини реза, савијте ивице папираоблик троугла. Правоугле троуглове савијати неколико пута тако да је линија линија јасно видљива. За такву Ускрсну карту са властитим рукама, чак и за децу веома мале године, неће бити тешко.

  Ускрсна карта са властитим рукама са децом 3

 6. Исправите троуглове како би постали обимни (трокутни део треба усмерити ка унутрашњости листа). Ови елементи чине кљун пилећа.
 7. Ускрсна картица са властитим рукама са децом 4

 8. Сад обојите кљун који је настао у наранџастом стању ицртајте пилетину онако како вам говори машта. Да бисте разумели како направити такву Ускрсну карту с властитим рукама, деца неће бити тешка. Зато их безбедно поверите овим операцијама. Пустите дете самољепљивим крилима у облику перја и вештачких очију.
 9. Ускрсна карта са властитим рукама са децом 5

 10. На посебној листи нацртати Ускрсна јаја,изрезати их на контуру и обојити их у бојама различитих боја. Такође можете сјечити траву у облику зуба и такође га обојити. После тога, ови празни простори се лепе са спољне стране разгледнице.
 11. Ускрсна карта са властитим рукама са децом 6

Ако имате времена, покушајте да направите старе ускршње картице са децом, али ће вам требати више времена и вероватноће ће се дете мало сами носити са њим.

Ускрсна карта са властитим рукама са децом 13

Ускрсна карта са властитим рукама са децом 14

Ускрсна карта са властитим рукама са децом 15