игре за децу на отвореном лети

У топлој сезони, желим ходати чешће на свежемваздух. Родитељи би требало да воде рачуна о деци да чудно проводе своје време. Лето на отвореном је одлична забава за децу ће бити игре. Само треба помоћи момцима да се организују, такође ће бити забавно ако се одрасли придруже забави.</ П>

Деца активне игре на отвореном лети

Већина деце је прилично мобилна, тешко је остати на једном месту. Родитељи могу да понуде децу забавне активности:

  1. "Затеиник." Игра је погодна за децу различитих старосних група,али посебно ће молити предшколце. Деца би требала постати у кругу, изабран је (забављач), он би требао бити у центру. Деца воде плес, по команди одраслог особе заустављају, а сидро у центру показује сваки покрет. Сви учесници морају то поновити. После неког времена проналазач бира замену и постаје круг са свима.
  2. "Зец и шаргарепа". Ова забавна игра на отвореном је погодна закомпанија тинејџера. Неопходно је да одштампате или нацртате слику са зечком и да га притегнете негде у нивоу очију. Сваки учесник је на удаљености од 5-10 корака, његове очи су везане за очи, а шаргарепа се такође даје у руке. Играч мора да стигне до зеца и понуди му шаргарепу, онај ко ће успети је онај који победи.
  3. "Лионс анд зебрас". Током игре, одрасла особа морада контролишу ситуацију. Један лав је изабран, сви остали ће бити зебри. У почетку се сви окупљају, а на команду лидера распршују. Лав мора да ухвати зебру и глупа да се смеје. Ако ово не успе, игра се наставља. Ако се играч смеја, онда он такође постаје лав и почиње да лови зебре.

Дјечије игре на отвореном са лоптом

Овај једноставан спортски пројектил је у скоро свакој породици. Постоји много игара у којима се лопта користи:

  1. "Јестиво неоживе." Сви учесници постају у кругу и линијиморате изабрати презентатора. Он мора бацити лоптицу играчима заузврат, а сигурно морате да кажете име објекта. Ако се нешто каже да је јестиво, онда учесник мора да ухвати лоптицу, иначе мора бити одбијен. Учесник који је направио грешку је ван игре.
  2. "Трчи са лоптом." Сви играчи су у истој линији. Сваки од њих мора имати своју лопту. Ако га подигне ногама, мора да трчи до циља. Победник је онај који ће се прво борити, без губитка лопте.
  3. "Пазите!" Ова игра на отвореном је погодна за забавудруштво било које доби. Сви учесници су у кругу, морате одабрати воду. Ако има пуно играча, онда могу бити два или три водећа играча. Учесници почињу да бацају лопту једни другима, а вода треба да покуша да додирне руком. Ако је успео, онда је играч који је дао пројектил елиминисан.