Ускрсне утакмице за децу и одрасле

Светло васкрсење Христа је један од ваших омиљенихпразнике, на које је уобичајено припремити унапред. Неке мајке желе да овај светао дан буду посебни и незаборавни. Стога је вредно размислити о програму за конкуренцију за дјецу и одрасле на Ускрсу.</ П> Клизање јаја

Можете пронаћи читав низ различитих идеја које ће дјеца волети. Вриједно се памтити о забави као јаја за клизање. Поред тога, ова игра може имати много различитих варијација.

Ако време пролази на улици, интересантно је кренити красхенки са брежуљка. Чије јаје ће бити далеко од остатка, он ће бити победник.

Сви учесници су подијељени у тим са 4-5учесника. Пре сваке групе играч ставља столицу на даљину. На сигнал фасилитатора, први учесник сваког тима мора нежно спустити јаје својим рукама. Неопходно га окружити око столице, вратити се назад, преносе палицу на следећег играча. Не само да је јаје бацити брже него други тим, али и да га не оштети.

У малу собу у близини зидова сви се срушавају и увлаче красхенки како би се нашли. Чија је штета најмање, проглашен је побједником.

Остали Ускршњи такмичења за децу

Можете организовати лов за благом и такавигра се може спровести у природи и код куће. Потребно је да се на различитим мјестима сакрије красхенки, слаткиши, сувенири. Дјеца их требају пронаћи користећи низ савјета и упутстава, а такођер можете нацртати мапу.

Сада су организовани многи празнициактивности у образовним и образовним институцијама. Ако се прослава одржи у школи, онда је неопходно водити рачуна о такмичењима за ускршњу децу и одрасле.

Можете понудити игру "Иула", јер било који број играча може учествовати у њему. На сигнал презентатора, свако би требало да ослободи јаје и чији ће последњи стати, добит ће награду.

Такође такмичење за децу може бити квиз са загонеткама о Ускрсу и све што је повезано с њим. Најактивни учесници треба свечано доделити награде.