игре на матури у вртићу

Дипломирање у вртићу - огроман одмор за цијелу породицубудући првокласац. Обично мајке и малчице долазе на ову прославу елегантном одећом. Едукатори припремају свечани сценарио. Игре на матури у вртићу представљају важан део догађаја. Дају прилику да се забаве за дјецу и њихове родитеље.</ П>

Занимљиве игре на матурској плочи у вртићу

Сценариј догађаја у великој мјери одређује који утисци дјеца имају за себе. Неопходно је укључити не само дјецу, већ и рођаке који су гости на прослави.

Због вртића важна је прекретница у животу мрвица. Пред дјецом је школа. Неке такмичења могу утицати на ову тему, јер је занимљиво за будуће првостепене.

На пример, можете предложити игра "Прикупи портфолио". Морате такође припремити потребне атрибуте за сваку наредбу. Могу бити 2 или више. Можете припремити следеће теме:

  • портфелиос;
  • нотебоокс;
  • оловке, оловке, владари, радилице и остала канцеларијска средства;
  • лутке, аутомобиле.

Пре сваког тима, морате поставити актовку,нотебоок рачунари, разна канцеларијска опрема, играчке. Мушкарци би требали изабрати тачно оне предмете који су потребни од првог разреда у школи. Победници ће бити они учесници који су претходно правилно прикупили портфељ.

Интересантно је укључивање родитеља у гејигре на матури у вртићу. Ако вам се допада такмичење, онда можете наставити тему окупљања у школи. Дакле, можете понудити такмичење "Слепт". Учешће прихвата 2 мајке или очеви. Пре него што је сваки од њих проширио сет из претходног такмичења. Родитељи су повезани очима и за кратко време морају сакупити актовку. Ко је први победио, победио је. Препоручљиво је ограничити вријеме на 1-2 минута.

Можете такође позвати и момке игра "Гуесс Мама". Прво, свака мајка пише 4-5 брошура неколико чињеница свом дјетету и свом животу, на примјер:

  • братство се зове Максим;
  • име моје баке је Људмила;
  • иде у круг цртања;
  • живи на 8. спрату.

Затим, презентатор прикупља све листове у торби. Деца у ово доба су уздигнута. Лидер се окреће узимајући белешке и читајући их. Свака деца покушава да погоди чија је мајка написала. Ко је у праву, направи корак напред. Дијете које је направило грешку одлази. Победник је онај који је успео да направи највише корака напред.

Покретне игре на матури у вртићу

По завршетку вртића морају бити мобилне игре. Деца воле конкуренција "Лов за играчке". Прво, морате поделити момке на неколикокоманде. Свака од њих даје мрежу. Такође морате изградити сваку групу деце у колонији. Пре него што тимови сипају различите играчке. Представници сваког тима заузврат покушавају да ухвате играчку мрежом. Након што је дијете успјело то учинити, он узима улов на своју страну и рукује мрежу до сљедеће линије. Победници су они који ће моћи да ухвате више играчака.

Та деца могу да се крећу и загреју, могу да понуде игра "Најбоља школа". Једна од беба погоди животињу и показује какав покрет може да учини у физичком образовању у школи. Остатак момака покушава да погоди звер. И покушајте поновити кретање.

Покретне игре на матури у вртићу

Музичке игре на матури у вртићу су саставни део сценарија. Једна опција може бити конкуренција "Заузмите место". То је мобилна игра која се одвија подмузика. У њему учествује непаран број дјеце. Док год звуче било која песма, момци би требали трчати и плесати. Чим се музика опадне, деца морају бити уграђена у колоне од 4 особе. Ко није имао времена да заузме место у колонији, мора се повући из такмичења.</ П>

Игре за дипломске забаве у вртићуморају бити различитих праваца, пошто се из монотоних активности малишане уморне. Расположење малих криваца зависи од степена у којем ће се разматрати сценарио и такмичења.